Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’deki Hekimoğlu dizisi en kritik hafta geldi!

Kanal D’deki Hekimoğlu dizisi en kritik hafta geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 30. yeni bölümü 22 Aralık’ta yayınlanacak. Dizinin ekibi için ve Kanal D açısından bu bölüm büyük önem taşıyor.

Son 2 haftada dizide heyecan artmıştı. Bu noktada Mehmet Ali karakterini canlandıran Kaan Yıldırım’ın müthiş oyunculuk resitalini izlemiştik. 29. bölümün reytingleri çok iyi geldi ve iyi bir yükselişin başlangıcı olabilir. İlk sezonundaki reytinglerini arayan Hekimoğlu dizisi, yeniden izleyicilerini kazanmaya başladı mı?

İşte bu sorunun yanıtını netleştirmek için 30. bölümün sonuçlarına bakmak gerekecek… Hekimoğlu dizisi son bölümün reytinglerinin korur veya bir adım daha ileri taşır ise dizi adına çok sevindirici bir gelişme olacaktır.

İzleyicileri çok etkileyecek bir bölüm geliyor. Özellikle bir söz ki, herkesin aklına fragmanı izleyince yazıldı… “Bir insanın hayatı, ardından dökülen gözyaşlarıyla ölçülmez.”

İşte bu sözün yer aldığı Hekimoğlu 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu başına gelenlerden sonra doğru sonuca ulaşmaya çalışıyor!

Hekimoğlu başına gelen talihsiz bir olay sonrasında kendisini sorgulamaya başlıyor!