Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık…

Kanal D’den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz-ECE ER
Gani Müjde Türkiye’nin Yarasına Parmak Basacak Dizisi İle Kanal D’de

Gani Müjde’nin projelerini severek takip eden pek çok izleyici bu haberi bekliyordu. Gani Müjde hiciv sanatını kullanan usta kalemlerden biri olarak tanınıyor. İmzasını attığı işlerde izleyicinin nabzını tutmaya alışık kalemi şimdi de Türkiye’nin aslında bir yarasına dikkat çekmeye geliyor.

Yeni projenin adı Aldatıldık!

Dizinin fragmanları Kanal D tarafından onaylandı. 12/4/2018 tarihinde sete çıkıldı. Oyuncular ile aslında bir deneysel çekim yapıldı. Kanal D’de bu çekim ışığında şuan bu projeye onay verdi.

Kanal D'den yeni bir dizi geliyor: Aldatıldık... 7

Konu aslında Türkiye’de sıklıkla gözlemlenen, halkın yatırım yapıp elindeki-avucundakini yatırdığı ve yitirdiği eğri düzenin komedi türünde hiciv edilmesi. 1990 yılından sonra Türk halkını mağdur eden bu yapıların içinde; Bankerler, bankalar, bitcoin, kripto paralar, Çiftlik Bank, Deniz Feneri… gibi yapılar bulunmakta.

İşte bu yapıların içerisinde gelişecek olan komedide Peker Açıkalın ile anlaşıldı. Kanal D’nin yapımın içerisinde görmek istediği Peker Açıkalın’ın oynadığı tanıtım beğenildi. Peker Açıkalın bizi aldatmaya geliyor. Oyuncunun mimikleri ile lezzetlendirdiği oyunculuğu ekranlarda kahkaha tufanı yaratacak. Anlaşılan ağlanacak halimize güleceğiz!

Aldatıldık dizisi ile olan gelişmeleri önümüzdeki günlerde sizler ile paylaşacağım.
Hayatta paylaşarak yaşamanız dileği ile…
[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub