Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisi için Zafer Ergin’in sözleri endişelendirdi!

Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisi için Zafer Ergin’in sözleri endişelendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fenomen dizi Arka Sokaklar, Cuma akşamları bir klasik olarak milyonların gönlünde yer almayı sürdürüyor. 16. sezonu ile de yine çok başarılı bir iş çıkartan dizinin veda vakti de yaklaştı. Veda dediyse bu kısa bir yaz molası… Zira dizinin bugüne kadar sergilediği etkili performans ve izleyicilerin ilgisini hiç kaybetmeyen durumu değişmedi…

Reytingleri ile hala Cuma akşamlarının zirvesinde yer alabilmesi dizinin başarısının en büyük kanıtı… Zaman zaman birincilikler alan ama tüm kişiler kategorisinde sezon boyunca hep güçlü konumda olan dizinin ekibi yoğun geçen bir sezonu daha tamamlamaya yaklaştı.

Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonunu 632. bölümü ile birlikte 17 Haziran Cuma günü tamamlanacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı diziyi gelecek sezonda da izlemeye devam edebileceksiniz.

17. sezonu ile birlikte Eylül ayında yeniden Kanal D ekranına dönecek olan dizide Rıza Soylu karakterini canlandıran usta oyuncu Zafer Ergin, enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi.

Önceki gün gazetecilere açıklamada bulunan oyuncu, akşam saatlerine kadar sette çalışmayı sürdürürken, çeşitli etkinliklere de katılmaya devam ediyor.

Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi için Zafer Ergin'in sözleri endişelendirdi! 7

Oyuncu, “16 sene oldu hala heyecanlıyız. Bakalım daha ne kadar gidecek, onu da kimse bilmiyor. Oldukça değişti şartlar, bilmiyorum ne olur. Ama biz aynı hızla devam ediyoruz. Daha bitirmemize de dört bölüm kaldı. Böylece sezonu da bitirmiş olacağız. İnşallah seneye bütün dizilerle hep beraber, aynı şekilde başlarız” açıklamasında bulundu.

Gelecek sezon için de yine Arka Sokaklar ile devam etmeyi umut ettiğini anlatan Zafer Ergin’in bu sözleri dizinin geleceği adına bu sezon olmasa bile gelecek yıllarda sorun olabileceğini ifade etti.

Arka Sokaklar hala güçlü bir dizi ama anlaşılan 16 sezonluk bu maceranın devamı yönünde kimse artık tahmin yapamıyor. Reytingleri iyi gittikçe de projenin devam etmesi bekleniyor.