Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin başarılı dizisi Arka Sokaklar’da önemli bir ayrılık var!

Kanal D’nin başarılı dizisi Arka Sokaklar’da önemli bir ayrılık var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bugüne kadarki en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Yakında sezon finali yapacak dizide önemli bir ayrılık yaşanacak.

Her bölümünde birbirinden farklı hikayeler ve aksiyon dolu anlar yer aldığı için de Arka Sokaklar dizisi 16 yıldır Kanal D ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Üstelik reytinglerde de büyük bir başarı elde ederek. Arka Sokaklar, cuma akşamlarının reyting birincisi olarak yoluna devam ediyor.

Çok yakında sezon finali yapacak olan diziden bir oyuncunun ayrılacağı ortaya çıktı. Arka Sokaklar’da Cemal karakterini canlandıran Yiğitcan Ergin’in, sezon finalinde diziye veda edeceği öğrenildi. Arka Sokaklar, bugüne kadar Racon ve Deli Gönül dizilerinde rol alan Yiğitcan Ergin’in kariyerinin üçüncü yapımıydı.

Kanal D’nin başarılı dizisi Arka Sokaklar’da önemli bir ayrılık var! 7

Şimdiye kadar 631 bölümü yayınlanan Arka Sokaklar’ın yakında sezon finali yapılacak ve dizi 17. sezonuyla gelecek yıl da devam edecek. Ancak Arka Sokaklar’ın ne zaman sezon finali yapacağı hala açıklanmadı. Belli ki Arka Sokaklar 17. sezonunda da büyük başarılara imza atmaya devam edecek.

Dizinin başrol oyuncularından İlker İnanoğlu, kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada Arka Sokaklar’ın başarısının sırrını açıklamıştı. İnanoğlu, “Dizimiz hep üçüncü sayfa haberleri olduğu için konular hiç bitmiyor. O yüzden üçüncü sayfa oldukça biz devam ederiz” demişti.

Dizinin hayranlarının da kendilerine büyük destek verdiğini ve böylece başarının sürdüğünü anlatan İlker İnanoğlu, dizi üzerinden toplumsal anlamda da güzel mesajlar verdiğini ve bunun da başarının bir parçası olduğunu söyledi.