Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranları hem duygulandı hem gülümsedi!

Aytaç Şaşmaz öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranları hem duygulandı hem gülümsedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Baht Oyunu dizisinden sonra ekranlara ara veren Aytaç Şaşmaz bu süreçte hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla hasret gideriyor.

Yakışıklı oyuncunun son paylaşımı hayranlarını mest etti. 87 yaşındaki büyük annesi ile fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan  Aytaç Şaşmaz’ın paylaşımı takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Büyük annesinin Şaşmaz’ı öptüğü fotoğrafı,  instagram’da 3.8 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

Aytaç Şaşmaz öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranları hem duygulandı hem gülümsedi! 7

Oyuncunun Baht Oyunu adlı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Cemre Baysel fotoğrafa nazar boncuğu ve kalp emojisiyle yorum yaptı.

Aytaç Şaşmaz’ın paylaşımına Berk Oktay , Belçim Bilgin ve Nil Günal gibi oyuncu arkadaşları da yorumlarda bulundular.

Aytaç Şaşmaz’ın sımsıcak paylaşımı hayranlarını hem duygulandırdı hem de gülümsetti. Büyükannesinin torununa olan sevgisini gören ünlü oyuncunun sevenleri de mest oldu.

Söz ve Hekimoğlu dizilerinin ardından rol aldığı yaz dizisi Baht Oyunu’yla kariyerinde büyük sıçrama yaşayan oyuncu, Baht Oyunu sona erdikten sonra tercihini dizi değil filmden yana kullanmış ve İlk Göktürk isimli filmle anlaşmıştı.

Senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacaktı.

Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracaktı ancak film ile hazırlıklar uzun sürünce Şaşmaz filmden ayrıldığını açıkladı. Hayranları oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor.