Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Bay Yanlış’ı durdurmak için beyhude çabası!

Kanal D’nin Bay Yanlış’ı durdurmak için beyhude çabası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com -Gold Film’in Bay Yanlış dizisini Kanal D için hazırladığı ama sonrasında Fox TV ile anlaştı ve Kanal D’nin de bu durumu mahkemeye taşıdığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Kanal D, Gold Film ile arasında herhangi bir sözleşme olmadan sadece sözlü görüşmelere dayanarak dizi ile ilgili hak iddiasında bulunuyor. Ancak Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, bu duruma tepkili..

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kanal D, dizinin yayınının durdurulması için ikinci kez mahkemeye başvurdu. Geçtiğimiz hafta İstanbul Adlliyesi 7. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvuran Kanal D’nin talebi reddedilmişti.

Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı Bay Yanlış dizisi için ihtiyati tedbir kararı aldırmak amacıyla Kanal D’nin ikinci kez mahkemeye müracaat ettiği ortaya çıktı.

2.Asliye Ticaret Mahkemesi’ne yapılan başvuruda ayrıca Gold Film’e 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldı. Ancak mahkeme talebi reddetti. Mahkemenin tedbir kararının ancak yapılacak mahkeme sonrası kanalın haklılığının ispatı durumuna alınabileceğine hükmettiği ortaya çıktı. .

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise Kanal D’yi suçlayan sözleriyle dikkat çekti. Bu çabaları bir anlmada beyhude gören Farut Turgut, ““Birileri işi gücü bırakmış, yayın durdurma kararı almak için uğraşıyorlar. 2’de olmadı bir de 17’de şanslarını denemek istemişler. Bu seferde olmadı. Benim bildiğim kanunlar her mahkemede aynıdır. Yine de siz bilirsiniz. Denemeye devam” ifadesini kullandı.