Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin dizisi başlamadan ilginç durumlar ortaya çıkmaya başladı! Giden gidene…

Kanal D’nin dizisi başlamadan ilginç durumlar ortaya çıkmaya başladı! Giden gidene…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda iddialı projeleri ekrana getirmeye hazırlanıyor Kanal D. Bir kaç yıl üstüste yaşanan dizi şanssızlıklarının ardından 2 sezondur toparlayan ve çok izlenen, iyi çıkış yapan dizileriyle gündeme geliyor kanal. Eylül sezonuna sıkı hazırlanan kanalın çok konuşulan iddialı yapımlarından birisi ile ilgili gelişmeler ise şaşırtıyor…

Dizinin ismi Hayallerim, Babam ve Ben olarak bir süredir lanse edilmekte. Ozan Dolunay ve Berrak Tüzünataç’ın başrolünde yer alacağı duyurulan dizide yaşanan ayrılıklar, dikkatleri çekmeye başladı. Dizi henüz başlamadan iki oyuncu ve yönetmenin ayrılması, kafaları karıştırdı!

İddialı bir proje olduğu bir süredir konuşulan dizinin başrollerinden Ozan Dolunay’ın ayrılacağı şeklindeki iddialar sosyal medyada sıklıkla yer almakta. Uzun zamandır çalışmaları süren ve Ağustos ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin çekimleri başlamadan dillendirilen bu gelişme ilk değil!

Kanal D'nin dizisi başlamadan ilginç durumlar ortaya çıkmaya başladı! Giden gidene... 8

Yeni sezonun etkileyici yapımlarından birisi olacağı konuşulan Hayallerim, Babam ve Ben dizisinden bir süre önce Tansel Öngel’in de ayrıldığı iddiaları konuşulmuştu. Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine hayat veren Öngel, dizinin final yapmasından önce Hayallerim, Babam ve Ben dizisiyle anılmaya başlanmıştı.

Kanal D'nin dizisi başlamadan ilginç durumlar ortaya çıkmaya başladı! Giden gidene... 9

Ancak Öngel’in projede yer almaktan vazgeçtiği iddiaları ortaya atıldı. İlerleyen süreçte ise bir başka isimle ilgili ayrılık iddiası kafaları iyiden iyiye karıştırdı!

Ayrıldığı söylenen bir diğer isim de dizinin yönetmeni Cevdet Mercan’dı… Dizinin iki başrolü ve yönetmeninin ayrılık haberleri ile ilgili net bir açıklama yok. Ancak bu iddialara bakılırsa şu anda dizinin tek belli olan ismi Berrak Tüzünataç!

Bir sosyal medya fenomeninin hikayesi olarak ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu, pek çok başarılı işe imza atan Sırma Yanık yazıyor.