Ana sayfa Sosyal Medya İki diziden sonra İrem Helvacıoğlu yeni proje konusunda net bir mesaj verdi!

İki diziden sonra İrem Helvacıoğlu yeni proje konusunda net bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle bu sezon tv8 ekranında yer aldı. Canlandırdığı Defne karakteri ile de dikkatleri bir kez daha üzerine çeken oyuncu, başarılı performansı ile alkış aldı.

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus’in yerli dizisinde Engin Akyürek ile başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu, Kaçış projesine gelen yorumlarla ilgili konuştu. 8 bölümlük dizinin ilk bölümü yayınlanmış ve farklı tepkiler almıştı. Engin Akyürek, kendisine güzel yorumlar geldiğini ama tüm bölümleri izledikten sonra seyircilerin eleştiri yapmasının daha doğru olacağını ifade etti.

Kimi izleyiciler dizi için hem hikaye hem kurgu hem de görüntü kalitesi noktasında olumlu ve olumsuz birçok yorum yaptı. Peki İrem Helvacıoğlu nasıl dönüşler aldı? Oyuncu, katıldığı etkinlikte kendisine diziyle ilgili sorulan soruları yanıtladı.

İki diziden sonra İrem Helvacıoğlu yeni proje konusunda net bir mesaj verdi! 7

Ünlü oyuncu, Disney’in çocukluğundan bu yana bilinen bir içerik şirketi olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

“Şimdi bir platform olarak Türkiye’ye geldi. İçinde yer almak ve ilk lansman işinde olmak gerçekten gurur verici. Gelen tepkiler de çok güzel. O tepkileri görmek ve bir sonraki bölümde neler geleceğini duymak için sabırsızlanıyor. Bitmesini bekliyorum. Çünkü diğer platformlara benzemiyor, Disney, tek tek bölümleri veriyor. Demek ki 8 hafta boyunca devam edecek.”

İrem Helvacıoğlu artık kendisi için tatil zamanının geldiğini ifade etti. İtalya’ya gitme düşüncesi bulunan oyuncu, yaz döneminde kendisine gelen teklifleri değerlendirecek ancak bir proje bittikten hemen sonra bir başka iş yapmayı istemediğini belirtti.

Oyuncu, “Belki çok severim, yine bir sürpriz yaparım. Bilmiyorum ki, o yüzden çok bir şey diyemeyeceğim” diyerek de iyi bir proje olursa yeniden setlere dönebileceğinin mesajını verdi.