Ana sayfa Sosyal Medya Ufak Tefek Cinayetler’le tanındı, Kuzey Yıldızı ile sevildi! Aslıhan Kapanşahin, çok konuşulacak filmin kadrosunda

Ufak Tefek Cinayetler’le tanındı, Kuzey Yıldızı ile sevildi! Aslıhan Kapanşahin, çok konuşulacak filmin kadrosunda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular arasında başarılı performansıyla dikkat çeken bir isim Aslıhan Kapanşahin. Her ne kadar izleyici onu Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ön plana çıktığı için daha çok hatırlasa da 2000 doğumlu olan oyuncu, aslında 9 yaşındayken 2009 yılında Güneşi Gördüm dizisinde Seval karakteri ile ilk kez ekrana gelmişti.

Ardından Tek Başımıza, Farklı Boyut, Göl Zamanı, A.Ş.K., Aşk Ağlatır, Karışık Kaset, Not Defteri, Paramparça, Yeter, 7Yüz dizilerinde de rol aldı. 2017-2018 sezonlarında ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Tülin Özen’in oynadığı Arzu’nun kızı Nilay rolüyle dikkatleri çekti.

Kapanşahin, bu dizinin ardından Nasipse Adayız filminde de rol aldı. En büyük çıkışını ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile yaptı. Bu dizide İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızlarından en asisi olan Mine Mollaoğlu’na hayat verdi. Başarılı performansı ile akıllara kazınan Kapanşahin, Show TV’nin sevilen dizisi final yapınca Sana Söz isimli diziyle ekranlara geldi.

Ufak Tefek Cinayetler'le tanındı, Kuzey Yıldızı ile sevildi! Aslıhan Kapanşahin, çok konuşulacak filmin kadrosunda 9

Star TV’de yayınlanan ve başrollerini Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak ve Ayçin İnci’nin oynadığı dizide Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Elif’in kızı Duru rolüyle ekrandaydı. Ancak dizinin reytingleri çok düşük gelince 6. bölümde final yaptı.

Aslıhan Kapanşahin, şu sıralar yeni bir proje için kamera karşısına geçti. Oyuncu, merakla beklenen ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminde rol almakta. Bu arada imajını da değiştirdiği görülen oyuncu, uzun saçlarını daha kısa kestirerek rengini de açtı.

Ufak Tefek Cinayetler'le tanındı, Kuzey Yıldızı ile sevildi! Aslıhan Kapanşahin, çok konuşulacak filmin kadrosunda 10

Aslıhan Kapanşahin, şu sıralar yeni sezonda yayınlanacak olan yeni dizi projelerinden gelen teklifleri değerlendiriyor. Yeni kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan oyuncu, aynı zamanda okullu bir isim. Kapanşahin, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Oyunculuk Mezunu. Çocuk yaşta kariyerine başlayan Aslıhan Kapanşahin, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak Barış Akarsu’yu anlatan filmiyle gündeme gelecek.

Ufak Tefek Cinayetler'le tanındı, Kuzey Yıldızı ile sevildi! Aslıhan Kapanşahin, çok konuşulacak filmin kadrosunda 11

Yönetmen koltuğunda ise Mert Dikmen oturduğu film, Barış Akarsu’nun hayatının üç dönemini anlatıyor. Bir kaza sonucu genç yaşta ölen müzisyeni filmde İsmail Ege Şaşmaz oynayacak. Akarsu’nun babasına Hüseyin Avni
Danyal, dedesine Metin Coşkun, kardeşine Aslıhan Kapanşahin, sevgilisine Almila Ada, yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun hayat verecek.