Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin dizisi ‘ben bittim’ diyor, Birol Güven ‘yok yaşatacağım’ diye ısrar ediyor!

Kanal D’nin dizisi ‘ben bittim’ diyor, Birol Güven ‘yok yaşatacağım’ diye ısrar ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan İyi Aile Babası dizisinin düşüşü o kadar hızlı ve sert oldu ki, herkes şaşkına döndü. Kadronun çok iyi olmasına rağmen, repliklerin pek de ilgi görmediği komedi dizisinin 4. bölümünün reyting sonuçları çok fena geldi.

Dizinin ilk bölümü iyi rakamlar almıştı. Ancak sonra düşüş başladı ve gelinen son durumda reytingler tüm kategorilerde 2’nin altına geriledi. Tüm bu yaşananlar ise ibretlik bir manzara olarak gözler önüne serildi. Dram yapımlarının çok ağırlıklı olarak yer aldığı perşembe akşamları çok iddialı gibi başlayan İyi Aile Babası, tam hazır olmamasının hatasını çekiyor.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi önemli isimlerin buluştuğu dizinin ilk 4 bölümde havlu atması şaşılacak bir durum. Ancak şaşırtamayan şey ise hem gün seçiminde yapılanın bariz bir hata olduğu gerçeği hem de dizinin repliklerinin hiç de izleyiciyi cezbetmemesi…

Kanal D'nin dizisi 'ben bittim' diyor, Birol Güven 'yok yaşatacağım' diye ısrar ediyor! 8

Bu iki gerçeği atlayan Kanal D, bu sezon bir başka dizisiyle daha hüsran yaşıyor… Çatı Katı Aşk, Yeni Hayat, Bir Annenin Günahı isimli dizilerin ardından İyi Aile Babası da bu sezonun hüsran yapımları arasında yerini aldı.

Diziye 5.bölümden itibaren Birol Güven imzası gelecek. Çocuklar Duymasın, Seksenler gibi önemli projelere de imza atan Birol Güven, senaryoyu devralıyor. Bu çok önemli bir gelişme. Ancak ilk 4 bölüm ile zaten ölü doğmuş olan bir yapımı Birol Güven’in yeniden ayağa kaldırması da çok zor bir konu.

Kanal D'nin dizisi 'ben bittim' diyor, Birol Güven 'yok yaşatacağım' diye ısrar ediyor! 9

Eğer Birol Güven bunu başarır ise büyük bir takdir alacaktır.

İyi Aile Babası’nın sadece repliklerinin değişmesi yetmeyebilir, dizinin Cumartesi gününe yani geçen hafta final yaptırılan Bir Annenin Günahı dizisinin yerine alınması da düşünülebilir.