Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası’nı izlerken Hekimoğlu araya karışırsa şaşırmayın!

İyi Aile Babası’nı izlerken Hekimoğlu araya karışırsa şaşırmayın!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları yayınlanmakta olan aile komedisi İyi Aile Babası dizisinin 4. yeni bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. İlk 4 bölümü pek de beğeni toplamayan dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilirken, Hekimoğlu sürprizi ise ayrı bir heyecan oldu… Dizinin dün akşamki bölümünün reytinglerinin 2’nin altında gerçekleşmesi ise tam bir şoktu.

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘İyi Aile Babası’, perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle Hekimoğlu dizisine gönderme yaptı. Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Mehmet Ali karakteri her hafta gittiği halı saha maçlarında diş doktorlarına yenilince maçlardan kaçıp takım arkadaşlarıyla Kanal D’nin dizisi Hekimoğlu’nu izlemeye başladı. Doktor arkadaşlarıyla adeta maç izlercesine heyecanlı Hekimoğlu izlemeye başlayan Mehmet Ali, bu durumu eşine anlatmadı.

Maça gidiyoruz deyip spor çantasını evde unutan Mehmet Ali’nin foyası eşinin çantayı bulmasıyla ortaya çıktı. Şebnem Bozoklu’nun hayat verdiği Aslı karakteri eşinin kendisini aldattığını düşünüp bütün aileyi toplayınca Mehmet Ali herkesin önünde Hekimoğlu’nu izlediğini itiraf etmek zorunda kaldı.

İyi Aile Babası her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya devam edecek.

Hemen hatırlatalım dizinin komedi performansı ile ilgili sorunlar vardı. Ancak bu sorunlar Birol Güven’in hikayeyi devralması ile aşılabilir.

Yeni bölümlerde Birol Güven imzasını göreceksiniz. Dizinin Güven’in işe elini atması ile düzelmesi beklentisi hakim.