Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin iki dizisi hayal kırıklığı yarattı, bir dizi için ise umutlar azaldı!

Kanal D’nin iki dizisi hayal kırıklığı yarattı, bir dizi için ise umutlar azaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon dizi yarışında kanallar arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabette yanlış hesap yapan kanallar bunun sonucuna da katlanmak durumunda. Özlelikle de hikaye konusunda çok iyi düşünmek ve izleyicileri mutlaka cezbedecek konular bulmak en önemlisi.

Kanal D bu sezon diziler konusunda büyük sıkıntılar yaşamakta. Yeni Hayat gibi iyi konsepti olan bir dizi tutmadı. Çatı Katı Aşk gibi temelleri sağlam atılan dizi de çok uzun süreli olamadı. Sadakatsiz ile çok başarılı bir seçim yapan Kanal D; Arka Sokaklar’ın da güçlü duruşu ile moral buldu…

Ancak Kanal D’inin Hekimoğlu dizisinin düşen performansı çok düşündürüyor. Bu düşüş pek hayra alamet durmuyor. İlk sezonu çok iyi geçen diziden sanki izleyiciler sıkılmış gibi bir izlenim var. Hikayenin belirli bir temanın dışına çıkamaması da dizinin handikapı oldu. Hekimoğlu hem konsept hem oyunculuk olarak çok iyi bir yapım olsa da reytinglerde karşılığını tam olarak bulamıyor.
Kanal D'nin iki dizisi hayal kırıklığı yarattı, bir dizi için ise umutlar azaldı! 9

Kanal D’nin asıl sıkıntı yaşadığı iki dizi daha var. Bunlardan birisi Bir Annenin Günahı… Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin bulunuyor. Kadro iyi, hikaye ise Filipinler’de çok izlenen bir diziden alıntılandı ama pek de tutmuş gibi durmuyor. Cumartesi rekabetinde Bir Annenin Günahı dizisi düşük reytingleri ile alarm zilleri çalıyor.

Kanal D'nin iki dizisi hayal kırıklığı yarattı, bir dizi için ise umutlar azaldı! 10

Bir başka sıkıntıda olan yapım ise İyi Aile Babası. İlk bölümde izleyiciler büyük şans verdi ama ikinci bölümde reytingler ciddi şekilde geriledi. Bu da dizinin tutmayabileceği endişesini ortaya çıkarttı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin perşembe günü çok zorlu dram dizilerinin karşısında işi pek de kolay gözükmüyor.

Kanal D'nin iki dizisi hayal kırıklığı yarattı, bir dizi için ise umutlar azaldı! 11

Kanal D için bu sezon Sadakatsiz ve Arka Sokaklar dışında diziler konusunda hüsranların peş peşe geldiği bir sezon olacak gibi duruyor.