Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 dizisi final yapıyor, oyuncular başka dizilere transfer oluyor!

TRT1 dizisi final yapıyor, oyuncular başka dizilere transfer oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 4. sezonu devam eden Kalk Gidelim hakkında alınan final kararı hayranları bir hayli üzmüştü. Gönül Dağı dizisinin gelişi ile birlikte Cumartesi akşamlarını bu yapıma bırakmak zorunda kalan Kalk Gidelim, kemik izleyicisinin bir bölümünü kaybetti perşembe akşamları bir hayli düşüş yaşadı.

Dizi hakkında final kararı alındı. Son 3 bölümü kalan Kalk Gidelim’in oyuncuları ise yeni dizi anlaşmaları yapmaya çoktan başladı. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi Kalk Gidelim’in önemli isimlerinden olan Hayrettin’den yeni bir haber var…

Dizide Ercan karakterine hayat veren Hayrettin Karaoğuz, dizinin final kararının ardından kendisine yeni bir rota çizdi. Star TV’nin Pazar akşamları ekrana getirdiği Menajerimi Ara dizisinde yer alacak olan oyuncunun yeni rolü merakla bekleniyor.

TRT1 dizisi final yapıyor, oyuncular başka dizilere transfer oluyor! 7

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kalk Gidelim dizisinin en eğlenceli karakterlerinden birisine hayat veren Hayrettin, Menajerimi Ara’da Koray rolünü canlandıracak.

Sosyal medyada çektiği videolarla ünlenen Hayrettin, tiyatro çalışmaları yapan sinema filmlerinde rol alan oyuncu, televizyon programlarında da çeşitli yapımlarda yer aldı.