Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi O Kız, çok usta bir oyuncuyu yıllar sonra ekrana döndürüyor!

Kanal D’nin yeni dizisi O Kız, çok usta bir oyuncuyu yıllar sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonu için kanalların ve yapım şirketlerinin hazırlıkları tam gaz sürerken Kanal D’de yayınlanacak O Kız isimli diziyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziyle, Türk sinemasının çok usta bir oyuncusunun ekrana dönüş yapacağı ortaya çıktı.

Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi O Kız’ın oyuncu kadrosunun oluşturulmasında son aşamaya gelindi. Dizinin oyuncu kadrosuna her geçen hafta yeni isimler eklenirken kesinleşen son isim Sezin Akbaşoğulları oldu.

O kız dizisinin oyuncu kadrosunda çok dikkat çekici bir isim daha var. Türk sinemasının usta isimlerinden Ahmet Mekin, O Kız dizisiyle ekranlara dönüş yapıyor. Bugüne kadar birçok sinema filmi ve dizide rol alan 89 yaşındaki usta oyuncunun en unutulmaz rolü Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki Cemşit karakteriydi.

Kanal D’nin yeni dizisi O Kız, çok usta bir oyuncuyu yıllar sonra ekrana döndürüyor! 7

Bugüne kadar Bizim Hikaye, Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı, Filinta gibi unutulmaz dizilerde rol alan oyuncu en son Kimse Bilmez isimli diziyle ekrana gelmişti. Ahmet Mekin, Kimse Bilmez’in sona ermesinden üç yıl sonra bu kez O Kız dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Erkan Petekkaya’nın da dizinin başrol erkek oyuncusu olduğu daha önceden Kanal D tarafından duyurulmuştu. Yeni isimler ile birlikte dizinin kadrosu da çok güçlendi.

Önümüzdeki kış sezonunda izleyiciyle buluşacak olan O Kız dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor: Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez.