Ana sayfa Sosyal Medya Üzerinden çok sular aktı ama izleyici bakın Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı hangi karakteri unutamıyor!

Üzerinden çok sular aktı ama izleyici bakın Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı hangi karakteri unutamıyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı ‘Melis’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu ardından Amerika ortak yapımı The Tragedy adlı korku filminde ‘Jennifer’ karakterini canlandırdı.

Oyuncu en büyük çıkışını ise kısa süre önce sona eren ATV’nin Kalp Yarası dizisiyle yaptı. Dizide Gökhan Alkan ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren Yağmur Tanrısevsin, hayranlarından yüksek performansı için büyük övgü almıştı.

Hatta Oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşımların altına hayranları hala Kalp Yarası adlı dizide canlandırdığı ‘Ayşe’ karakterini unutamadıklarına dair yorumlar yapıyorlar.

Kalp Yarası, şubat ayında yayınlanan 32. bölümüyle ekranlara veda ettikten sonra Tanrısevsin setlere bir süreliğine ara verdi. Sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan güzel oyuncu son paylaşımıyla yine övgü dolu yorumlar aldı.

Üzerinden çok sular aktı ama izleyici bakın Yağmur Tanrısevsin'in canlandırdığı hangi karakteri unutamıyor! 8

Öte yandan rol aldığı yapımların yurt dışında da yayınlanmasıyla birlikte pek çok ülkede hayranı bulunan oyuncu, Milliyet Cadde’de yer alan habere göre; ABD yolcusu. ABD’nin Florida şehrinde bir fotoğraf çekimine katılacak olan Tanrısevsin, bir süre de tatil yapacak.

Üzerinden çok sular aktı ama izleyici bakın Yağmur Tanrısevsin'in canlandırdığı hangi karakteri unutamıyor! 9

Hayranları oyuncunun yeni projesini de merakla bekliyor. Başarılı oyuncu kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada dijitalde yayınlanacak bir yapımda rol alacağını belirterek, “Onun hazırlıkları var. Yakın zamanda başlayacak, ben de heyecanlıyım” diye konuşmuştu.

Yeniden sete çıkacak olmanın heyecanı içindeki oyuncu yeni rolü hakkında tüyo vermek istemedi. Yağmur Tanrısevsin, romantik komedi filminde yer alacağını söylemekle yetindi.