Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Yeni Hayat değişikliği şaşkınlık yaşattı!

Kanal D’nin Yeni Hayat değişikliği şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşması beklenen Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya başrollerde bulunuyor. Ünlü isimlerin uyumlu birlikteliği sonucu ortaya çok başarılı bir proje çıktı.

Dizinin çekimleri Mart ayında başlamış ve ilk 2 bölüm de hazırlanmıştı. Kanal D dizinin 26 Mart Perşembe yayınlanacağını duyurmuş, ancak daha sonra iptal etlmişti. Yani Perşembe akşamları için düşünülen Yeni Hayat dizisi için gün değişikliği kararı geldi.

Kanal D, Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul’un yayınlandığı Pazartesi günleri Yeni Hayat dizisini yayınlama kararı aldı. Çukur dizisinin 4. sezonu, Sefirin Kızı’nın 2. sezonu ve Yasak Elma’nın da yine 4. sezonunun yayınlanacağı yeni dönemde Pazartesi akşamları büyük bir reyting yarışına tanık olacağız. Ayrıca TRT’nin çok iddialı dizilerinden birisinin de Pazartesi günlerine denk gelmesi muhtemel. atv’de Pazartesi akşamları yaz ekranında başlayan Gençliğim Eyvah’ın normal sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı da henüz net değil.

Yeni sezonda Pazartesi rekabeti çok çetin geçecek. Yeni Hayat dizisinin bu çetin rekabette nasıl sonuçlar alacağı, iyi mi yoksa kötü mü olacağı da merakla bekleniyor. Yeni Hayat dizisi için Kanal D, Eylül ayını beklemeyecek. Ağustos ayı itibari ile projeyi başlatmayı hesaplayan Kanal D, böylelikle diğer yapımlar başlamadan yol almak istiyor.

Ancak benzer taktiği önceki sezonlarda deneyen yapımların pek de olumlu sonuçlar almadığını da hatırlatalım.