Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin yeni sezon lansmanına Yargı ve Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları damga vurdu!

Kanal D’nin yeni sezon lansmanına Yargı ve Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları damga vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yeni sezon heyecanı başladı! Kanallar yavaş yavaş hem bir önceki sezondan beğenilen dizilerini hem de yepyeni iddialı yapımlarını ekrana getirmeye başlıyor. Aynı zamanda 2022-2023 sezonu öncesinde ekranda yer alan dizileriyle birlikte ekran yüzlerini de buluşturan tanıtım filmleri ve davetlerle dikkatleri çeken buluşmalar yaşanıyor şu sıralar kanallarda.

Pek çok dizi ve programlarıyla yeni sezona sıkı bir hazırlıkla giren Kanal D de bu kanallardan birisi. Geçtiğimiz sezon Kanal D’nin birbirinden iddialı dizileri ekrana geldi ve izleyenlerin beğenisini kazanan yapımlar reyting listelerinde ilk sıralarda yer almayı başardı.

Sezona damgasını vuran Yargı ile birlikte sezon sonuna doğru başlayan Üç Kız Kardeş dizisi de bunlardan ikisiydi. Ayrıca kanalın 3. sezona başlayan dizisi Camdaki Kız ile 17. sezonuyla da artık ekranın fenomeni olan Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda da izleyenlerin heyecanla takip ettikleri yapımlar arasında yerlerini almaya hazırlanıyorlar bu sezon da…

Yepyeni yapımların hazırlıkları da sürerken Kanal D, Eylül ayı ile birlikte yaşanan heyecanı tüm dizi oyuncularının da yer aldığı bir lansman ile büyüttü. Kanal D’nin lansmanında sevilen yapımların oyuncuları hazır bulundu. Gecede birlikte poz veren Yargı’nın iki başrol oyuncusu Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, yeni sezonda da yine çok konuşulacak sahnelere imza atacaklar.

Kanal D'nin yeni sezon lansmanına Yargı ve Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları damga vurdu! 8

Sezon öncesinde iki oyuncu, Kanal D’nin gecesinde de basının en çok dikkatini çeken isimler arasındaydı. Verilen pozlarda son derece keyifli görünen iki oyuncu, sezona da hazır bir şekilde pozlarını verdi.

Bu arada 16 bölüm yayınlanan ancak yeni sezonda en çok merak edilen yapımlardan birisi olmayı da başaran Üç Kız Kardeş dizisi, sezon öncesinde izleyicinin karşısına Kanal D’nin gecesinde çıktı. Dizinin hikayesinin merkezinde yer alan üç kız kardeşe hayat veren başarılı genç oyuncular Özgü Kaya, Almila Ada, ve Melisa Berberoğlu objektiflere de birlikte poz verdiler.

Kanal D'nin yeni sezon lansmanına Yargı ve Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları damga vurdu! 9

Sezon boyunca uzun bir zaman beraber kolkola çalışacak olan üç başarılı genç oyuncu, yaz döneminde enerji toplamış ve dinlenmiş olarak kısa bir zaman önce çekimlerine başladılar. Üç oyuncunun pozları, yine gecenin ilgi çeken isimleri olarak hayranları tarafından sosyal medyada ilgiyle karşılandı…