Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, Asiye ve Doruk yerine bakın kimi oynamak istediler?

Kardeşlerim’in oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, Asiye ve Doruk yerine bakın kimi oynamak istediler?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, 3. sezona bir süre önce başladı. Dizinin yeni sezon bölümlerinin yayınlanmaya başlamasından sonra, Cumartesi akşamları ekran karşısına geçen izleyiciler de uzun süredir özledikleri yapımla kavuştular.

Dizinin öne çıkan iki ismi Asiye ve Doruk’a hayat veren genç oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, yeni sezonda da çok konuşulacak isimler arasında. Deneyimli isimler Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu gibi isimlerin yanı sıra dizideki genç oyuncular da çok beğeniliyor.

NG Medya imzalı ve yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği dizi, 2 sezon boyunca izleyicinin heyecanla takip ettiği bir yapım oldu. Yeni sezona da yenilenmiş bir şekilde başlayan dizinin iki sevilen oyuncusu, sezon henüz yeni başlarken bazı ilginç sorulara verdikleri yanıtlarla dikkatleri çektiler.

“3. sezondaki halin, 1. sezondaki haline ne söylemek isterdi?” sorusuna iki oyuncu da verdikleri yanıtla gülümsettiler.  3. sezon Asiyesi ile 1. sezon Asiyesi arasında pek bir fark olmadığını söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun, sözlerine şöyle devam etti: “Sadece Doruk kısmında değişiklikler olmuş olabilir. İlk başta çok utangaçtı çünkü, çok kapalıydı aşka. Bu çocuğa güvenebilirsin derdi bence.”

Bu sözler üzerine Onur Seyit Yaran da rol arkadaşına katılarak “Güvenmeli Asiye ona” yorumunu yaptı. Aynı soruya Yaran da şu yanıtı verdi: “Doğru yoldasın der ama o başta yaptıklarını keşke yapmasaydın der. Aynen böyle devam et, bu yolun sonu aydınlık der.”

Kendi karakteri dışında dizideki başka hangi karakteri oynamak isteyecekleri ile ilgili bir soruya da Onur Seyit Yaran, Doruk Atakan’a ihanet edemeyeceğini ama yine de Akif Atakul’u tercih edebilirim diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Su Burcu Yazgı Coşkun da 3 sezon utangaç bir karakter olan Asiye’yi oynadıktan sonra şımarık bir şekilde Harika’yı oynamak isteyeceğini belirtti.

İki oyuncu ile yapılan keyifli sohbetin tümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…