Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ekranda yok ama dönüş haberi bile sosyal medyayı çalkaladı!

Aytaç Şaşmaz ekranda yok ama dönüş haberi bile sosyal medyayı çalkaladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu dizisiyle kariyerinde yaşadığı çıkışın ardından romantik komedi dizisi Baht Oyunu ile ekranlara gelmişti. Yaz dizisi olarak başlayan ve Cemre Baysel ile başrolünde yer aldığı dizi tutunca, sezonda da bir süre devam etmişti.

Baysel ile dizideki gibi aşk yaşayan ve sonrasında da mutlu beraberliklerine devam eden Aytaç Şaşmaz, bu yaz dizide oynamak yerine sezon dizisinde yer almayı tercih etti. Cemre Baysel, Senden Daha Güzel dizisi ile ekranlara döndü ancak Şaşmaz, uzun zamandır ekranda yok.

Fakat hayran kitlesini Baht Oyunu dizisi ile büyüten Aytaç Şaşmaz’ın yeni  dizisiyle ilgili gelen haberler, oyuncunun yeniden sosyal medyada gündem olmasını sağladı. Şaşmaz, kısa bir süre önce, Beverly Hills 90201 isimli fenomen yapımın yerli versiyonunda yer alacağını açıkladı.

Gelecek Uzun Sürer ismiyle uyarlanacak olan ABD orjinli dizi, 1990-2000 yılları arasında tam 10 sezon sürmüş ve büyük ilgi gören bir gençlik dizisi olmuştu. Ay Yapım tarafından şu sıralar yerli uyarlaması için hazırlıkları sürdürülen dizinin isminin de Gelecek Uzun Sürer olduğu bir süre önce açıklanmıştı.

Başarılı genç kuşak isimlerle anlaşmalar yapılırken aralarında Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Metin Coşkun ve Asli Orcan gibi isimlerin dizide oynayacakları da gündeme gelmişti. Aytaç Şaşmaz da dizide yer alacağını açıkladı ve bu haberi bekleyen hayranları da sosyal medyada oyuncunun yeniden ekrana dönüşünü pek çok paylaşımla karşıladılar.

Aytaç Şaşmaz ekranda yok ama dönüş haberi bile sosyal medyayı çalkaladı! 7

Şu sıralar bol bol spor yaparak formunu korumaya çalışan oyuncu, yeni dizisi için “Yeni iş için hazırlıktayım. Güzel bir sürece giriyorum, güzel olacak” diye konuştu. Adba.tv’nin yaptığı ölçümlemede Aytaç Şaşmaz, Ağustos ayı içinde ekranlarda olmasa da 33 binden fazla tweet atılan isim olarak dikkatleri çekti.

Yeni dizisi merakla beklenen oyuncu, “Bir uyarlamanın içindeyiz, çok güzel olacak. Daha hazırlık aşamasındayız. Çıktıktan sonra çok daha net konuşabiliriz” sözleriyle projeyle ilgili çok fazla detay vermek istemedi. Ekip arkadaşlarının projeyi kabul etmesinde büyük etken olduğunun altını çizen oyuncu, “Kadro şahane. Benim en çok içime sinen yanlarından birisi de o” diye konuştu ve dizide yer alan isimleri de tek tek saydı.

Çekimlerinin İstanbul’da yapılacağı diziyle yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Aytaç Şaşmaz, yeni imajıyla da dikkatleri çekti…