Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar dizisi 35. bölümünde beklenmeyen sürpriz!

Kanatsız Kuşlar dizisi 35. bölümünde beklenmeyen sürpriz!

tarafından ker_def
Mahkemede Beklenmeyen Bir Sürpriz…

KANATSIZ KUŞLAR 35. BÖLÜM (22 ŞUBAT PERŞEMBE 20.00) atv

Kanatsız kuşlardı onlar… Umut kırıntıları ile beslenen…

atv’nin, ilk bölümden itibaren izlenme rekorları kırarak zirveye yerleşen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın 35. bölümü 22 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor. Dizinin 35. Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak ve Kanatsız Kuşlar zirvedeki yerini koruyacak.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Dizinin 22 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 35. Bölüm özeti ise şöyle:

“Büyük tehlikeyi atlatan aile, Muzaffer sayesinde yeniden bir araya gelmiştir. Artık herkes daha dikkatlidir ancak Cemre’nin bir hatası yeniden ortalığı karıştırır. Tuba bir kez daha sahneye çıkar ve iyice bilenmiş olarak eve gelir. Nefise’yle hesabını bitirmek istemektedir. Muzaffer, büyük bir kahramanlık örneği gösterir. Buna rağmen Nefise, kaderden kaçamayacaktır. Aile büyük bir acı yaşarken durumdan habersiz olan Zeynep, Onur’un tutuklanması İle kahrolmuştur. Mahkemede beklenmeyen bir sürpriz ortamı iyice gerer. “

KANATSIZ KUŞLAR/atv

YAPIMCI : Koliba Film/Ata Türkoğlu
YÖNETMEN : Adnan Güler
SENARYO : Hakan Haksun
OYUNCULAR : Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur, Seda Türkmen, Gizem Güneş, Emir Özden, Karel Güntekin, Yusuf Baymaz.
MÜZİK : Kalan Müzik
YAYIN TARİHİ : 22 Şubat Perşembe 20.00