Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar dizisinde bıkkınlık veren karakter! 5 Nisan 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Kanatsız Kuşlar dizisinde bıkkınlık veren karakter! 5 Nisan 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın yer aldığı Kanatsız Kuşlar dizisi atv ekranlarında yeni bölümüyle 5 Nisan Perşembe akşamı buluşacak.

41. yeni bölümde neler olacağı merak konusu… İzleyiciler Nefise karakterinden adeta bıkmış durumda. “Mıy mıy hareketler, yana bakmalar. Bir türlü ağızından cümle çıkmıyor. Bıkkınlık geldi” terzinde yorumlarla izleyici Nefise karakterine eleştiriler getiriyor. Nefesi’nin gerçeği Muzaffer beye söylemesi gerektiğini düşünen izleyiciler, Kemal’in oyununa gelmemesini istiyor.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLARI, SAHNELERİ, BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet karakterini sevmeyen izleyiciler ayrıca Kemal’in diziden çıkması gerektiğini düşünüyor.

41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Muzaffer yumruğunu masaya vurur. Kemal konusunda kesin ve net bir tavır gösterir. Bu yüzden Emre ile arası ciddi şekilde açılır. Nefise ise iyice sıkışıp kalır. Bir yanda çocukları, bir yanda sevdiği adam. Artık bir karar vermelidir.

Zeynep, hiç kimsenin beklemediği bir tavır gösterir. Ahmet’in aklı fena halde karışmıştır. Onur, her şeye rağmen aşkla bağlı olduğu Zeynep’in yanında olmaya çalışır. Ancak gördükleri karşında nasıl davranacağını şaşırır. Bu büyük aşk herşeye rağmen devam edebilecek midir?

Azime, giderek tehlikeli bir hale gelen Suna ile Mine’yi kontrol altına almak için bir plan yapar.