Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar izleyicisi merak etmesin, finalde tüm sırlar, düğümler çözülüyor…

Kanatsız Kuşlar izleyicisi merak etmesin, finalde tüm sırlar, düğümler çözülüyor…

tarafından zk zk
atv’nin, sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın 46. Final bölümü, 24 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor.

Dizinin son Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak ve Kanatsız Kuşlar zirvedeki yerini koruyacak.

Kanatsız Kuşlar izleyicisi merak etmesin, finalde tüm sırlar, düğümler çözülüyor... 8

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Dizinin 24 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 46. Bölüm özeti ise şöyle:

Kanatsız Kuşlar izleyicisi merak etmesin, finalde tüm sırlar, düğümler çözülüyor... 9

“Kanatsız Kuşlar’da tüm sırlar, düğümler çözülüyor. Final bölümünü soluk soluğa izleyeceksiniz. Muzaffer, gerçeği öğrendikten ve oğluyla yüzleştikten sonra yalnız kalmıştır.

Emre, büyük bir tepki göstererek bırakır gider. Nefise ise ortalarda yoktur. Çektiği acılara, döktüğü gözyaşlarına dayanamayan Nefise, herkesten gizlenen bir gerçeği öğrenmiştir. Bunun üzerine küçük kızı Aysun’u da alarak kayıplara karışır. Şimdi Azime’ye çok daha fazla iş düşmektedir. Her şeyden habersiz çocuklara gerçekleri açıklamak ve baba-oğulu bir araya getirmek istemektedir. Öte yandan Nefise’nin gizemli kayboluşuyla ilgili sır perdesi aralandığında herkes umutlanmıştır. Muzaffer, öfkesini, içindeki aldatılmışlık hissini bastırıp bir baba şefkatiyle bütün aileyi bir araya getirmek, çocuklara kol kanat olmak yolunda başarılı olabilecek midir?