Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da ipler kopma noktasına geliyor adeta!

Kanatsız Kuşlar’da ipler kopma noktasına geliyor adeta!

tarafından zk zk

Kanatsız Kuşlar’ın 44. bölümü 3 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor. Dizinin 44. Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak ve Kanatsız Kuşlar zirvedeki yerini koruyacak.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Kanatsız Kuşlar'da ipler kopma noktasına geliyor adeta! 8

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Dizinin 3 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 44. Bölüm özeti ise şöyle:

“Kemal ölmüştür. Onunla aynı arabada bulunan Nefise için açıklanması zor bir durumdur bu. Bir anda bütün oklar üzerine yönelir. Emre, Muzaffer’in oğlu bildiği Tarık’ın bir yanlışına müdahale eder. Ancak Tarık, üzerindeki suçlamayı terse çevirince Emre ile Muzaffer bir kez daha karşı karşıya gelir.

Kanatsız Kuşlar'da ipler kopma noktasına geliyor adeta! 9

KANATSIZ KUŞLAR, TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu kez ipler tamamen kopacak gibidir ve Nefise artık gerçeği haykırmaya kararlıdır. Ahmet, Cemre üzerinden Zeynep’i çıldırtacak hamlelerine büyük bir halka ekler. Acaba Cemre sonunda gerçeği görebilecek midir? Ne pahasına olursa olsun Ahmet’le hesaplaşmayı aklına koyan Zeynep, Onur’la da arasını düzeltmektedir. Zor zamanda geceden sabaha yan yana olan ikili, birbirlerini sevdiklerine ve asla vazgeçemeyeceklerine de emin olurlar.”