Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da Suna’yı durdurmak mümkün olmayacak!

Kanatsız Kuşlar’da Suna’yı durdurmak mümkün olmayacak!

tarafından zk zk

atv ekranlarına geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerini fetheden Kanatsız Kuşlar, usta oyuncu kadrosu ve heyecan dozu sürekli artan senaryosuyla ilgi odağı oluyor.
Diziye geçtiğimiz haftalarda dahil olan Fulya Aksular da başarılı performansıyla her geçen gün daha çok dikkat çekiyor. Kızı Mine’yi (Buse Çelik) zengin ve yakışıklı Onur’la evlendirmek için türlü oyunlara başvuran ve engel tanımayan Suna’nın yaptığı her hareket olay oluyor. Dizide, sert, hırslı, inatçı ve kavgacı bir karakteri canlandıran Fulya Aksular, özel yaşamında ise tam tersi bir kişiliğe sahip…

Kanatsız Kuşlar'da Suna'yı durdurmak mümkün olmayacak! 9

“Genelde sakin, huzurlu, hayata pozitif açıdan bakmayı ilke edinmiş biriyim. Suna ise hırsları, çıkarları uğruna kendi kızının hayatını hiçe sayan, anneliğini unutmuş bir kadın. Aslında şartlar da biraz onu böyle davranmaya itiyor. Eşini kaybettikten sonra eski sefalet günlerine dönmek istemiyor ve bu yolda savaş veriyor. Seyircilerin tepkilerinden bu rolü iyi canlandırdığımı anlıyorum. Önümüzdeki bölümlerde Suna’nın hırsları uğruna verdiği amansız mücadeleye tanıklık edeceğiz. Onu durdurmak çok mümkün olmayacak” diyor.

Kanatsız Kuşlar'da Suna'yı durdurmak mümkün olmayacak! 10

ÇOCUKLARIN “MASALCI TEYZESİ”!

Daha önce birçok dizi ve tiyatro oyununda rol alan, drama eğitmenliği yapan Aksular, çocukları çok sevdiğini ve onlarla ilgili etkinliklerde görev yaparken dünyanın en mutlu insanlarından biri olduğunu belirtiyor. Yoğun geçen dizi çekimlerinden fırsat bulduğu zamanlarda çocuklara masal okuduğunu belirten Fulya Aksular, şunları söylüyor:

KANATSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“Bundan 13 yıl önce başladı bu güzel masal… Sevgili hocam Tilbe Saran’ın bana emanet ettiği bir proje. TÜRSAK Vakfı ve Kültür Bakanlığı’nın işbirliği ile 13 yıldır, Türkiye’nin tüm Doğu illerini geziyoruz ve ben oradaki çocuklara yurt dışından gelen kısa filmleri masal diliyle anlatıyorum. Bana ‘Masalcı Teyze’ diyorlar. Çocuklarla buluşmak çok büyük mutluluk kaynağı. Çocuklara başka bir dünyanın kapılarını açıyoruz, başka ufuklar gösteriyoruz. Doğu’ya gitmemizin sebebi oradaki çocukların büyük şehirlerdeki çocuklar kadar şanslı olmamaları. Hepsi birbirinden özel, birbirinden güzel pırıl pırıl çocuklar. Onların gelişimine bir nebze katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Bu işi sağlığım elverdiği müddetçe devam ettirmek istiyorum.”

Kanatsız Kuşlar'da Suna'yı durdurmak mümkün olmayacak! 11

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur paylaşıyor.

Dizinin 42. Bölümü, 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de yayınlanacak.