Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş kariyerinde sessiz ama derinden ilerliyor, büyük bir açılım daha yaptı!

Uğur Güneş kariyerinde sessiz ama derinden ilerliyor, büyük bir açılım daha yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda iddialı projelerde bulunan ve çok başarılı rolleriyle adından konuşturan Uğur Güneş, hayranları tarafından yakından takip edilen birisi. Yeni sezonda ne yapacağı merakla beklenen oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakterinden sonra, Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut olarak ekranda yerini almıştı.

Uğur Güneş yeni projeleri değerlendirdiği bu süreçte Lider Marka Ödülleri törenine katılmış ve ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alarak da büyük gurur yaşamıştı. Heyecanlı olduğunu ifade eden oyuncu, ayrıca Hindistan’da çekilen bir klipte yer aldı.

Güzel bir çalışma olduğunu ve 9 gün Hindistan’da çekimler için bulunduğunu belirten oyuncu, “Çok güzel karşılandım, çok güzel bir ilgi vardı” diye konuştu. Yurt dışında iş yapmak ile ilgili planları olduğunu ve bunu sürpriz olarak kendisinde tutmak istediğini anlatan oyuncu, yakında hayranlarını çok şaşırtacak haberlerle gündeme gelebilir.

Uğur Güneş detay vermek istemedi ama Hint sinema sektöründen teklif aldığı ile ilgili iddiaları da doğruladı. Oyuncu, bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Evet, şu anda net bir şekilde yok ama öyle bir teklif durumu var. Değerlendireceğiz..”

Türkiye ile Hindistan ortak yapımı olan bir film projesinde yer alma ihtimali bulunan oyuncu, Temmuz ayında da Hindistan’da güzel anılar yaşadı.

Uğur Güneş kariyerinde sessiz ama derinden ilerliyor, büyük bir açılım daha yaptı! 8

Uğur Güneş, eski bir Bollywood oyuncusu olan Tanya Singgh’in ilk Hintçe Şarkısı ‘Woh Beetey Din’in klibinde rol aldı. Lansman için Hindistan’a giden Uğur Güneş, sosyal medya paylaşımlarıyla da Temmuz ayı içinde bir hayli gündem olmuştu.

İlk kez Hindistan’a giden oyuncu, verdiği bir sözü tuttuğunu basın toplantısında açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “İlk kez Hindistan’a geldim. Otantik bir yer. Benim için de güzel bir deneyim oldu. Biz birbirimize bir söz verdik ve buradayız şimdi, o yüzden çok heyecanlıyım ve çok mutluyum.”

Uğur Güneş kariyerinde sessiz ama derinden ilerliyor, büyük bir açılım daha yaptı! 9

Kendisine gelen teklifleri değerlendirirken projenin içeriğine ve kalitesine baktığını anlatan Uğur Güneş, 2022 yılı içinde Dubai’ye de giderek The Murex d’Or isimli ödül törenine katılmıştı.

Davete katılan özel konuklar arasında bulunan oyuncu, ilk kez çok büyük bir heyecan yaşadığını da sözlerine ekledi.