Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova ve Kanunsuz Topraklar’dan sonra Uğur Güneş yeni dizisini duyurdu!

Bir Zamanlar Çukurova ve Kanunsuz Topraklar’dan sonra Uğur Güneş yeni dizisini duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken ve dünyanın birçok ülkesinde de hayran kitlesini artıran isimlerinden birisi de Uğur Güneş oldu… 2013 yılında başladığı kariyerinde birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve İsimsizler projelerinde önemli deneyimler kazandı.

Ancak Uğur Güneş’in büyük kariyer sıçraması Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle gerçekleşti. Dizinin başrol oyuncusu olarak 3 sezon hikayede yer alan Uğur Güneş, Yılmaz Akkaya karakteri ile hayranları üzerinde derin bir etki bıraktı. Ardından ise Kanunsuz Topraklar isimli dönem dizisinde Esra Bilgiç ile başrolü paylaşan oyuncu, yeni sezonda yeni bir dizi ile yeniden ekranda olacağını duyurdu.

Lider Marka Ödülleri töreninde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü de alarak başarılarına bir yenisini ekleyen Uğur Güneş, ilk kez yeni dizi projesinden bahsetti. Oyuncu, “Yaz güzel geçiyor. Çalışmaya başlayacağım. Yeni bir proje var, ismini vermeyeyim. Çekimine başlayacağım. Bir dizi projesi, karakterden de bahsedemem” açıklamasını yaptı.

Uğur Güneş, bu sözleri ile birlikte kendisinden yeni bir dizi bekleyen hayranlarını çok memnun etti. Oyuncunun yer alacağı yeni projenin detaylarını hayranları büyük bir heyecanla bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova ve Kanunsuz Topraklar'dan sonra Uğur Güneş yeni dizisini duyurdu! 7

Uğur Güneş, yeniden setlere dönme kararı ile birlikte 2013 yılından bu yana neredeyse aralıksız olarak dizi setlerinde yer alma kararlılığına devam edeceğini sergilemiş oldu.

Yoğun iş temposuna rağmen yorulmak bilmeden rolden role ve setten sete koşan oyuncu, bu süreçte büyük deneyimler kazandı ve kendisini de fazlasıyla geliştirdi.

Oyuncunun yeni dizisi hakkında ise basında Koridor isimli bir televizyon projesinde yer alacağına yönelik bilgiler bulunuyor. Doktor karakteri ile ekrana dönmesi beklenen Uğur Güneş, yeni dizisinin detayları hakkında bilgi vermedi. Ancak bazı bilgiler basına yansıdı ve yeni dizinin yeni sezonda ekranda olması bekleniyor.