Ana sayfa Dizi Arşivi Kara Sevda | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kara Sevda | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül Doğulu ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı ‘Kara Sevda’ dizisi reytinglerde zirveye otururken, ödüllere de ambargo koydu. Dramatik aşk hikayesiyle hafızalara kazınan dizide Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu’nun sette yıldızı hiç barışmadı. Sette iş dışında hiç yan yana gelmeyen iki ünlü oyuncu, birbirlerinin düğününe katılmadı. Aralarındaki gerilim magazin gündeminden hiç düşmedi.

Kaan Urgancıoğlu bu dizi sayesinde büyük ün kazandı. Oyuncu, özellikle yurt dışında en beğenilen Türk oyuncular arasında sayıldı. Şimdilerin ünlü oyuncusu Hazal Filiz Küçükköse, ilk çıkışını Kara Sevda’da yaptı ve o yıl ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ seçildi. Kara Sevda dizisi yurt dışında en çok sevilen Türk dizileri arasında yer aldı. Birçok ülkede yayınlandı ve Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün yurt dışında ününe ün kattı.

Kara Sevda | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: STAR TV

Yapımcı: Ay Yapım-Kerem Çatay

Türü: Dram-Aşk

Yayın Tarihi: 14 Ekim 2015

Bitiş Tarihi: 21 Haziran 2017

Sezon Sayısı: 2

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 74

Süresi: 140 dakika

Müzik: Toygar Işıklı

Başrol: Burak Özçivit, Neslihan Atagül Doğulu, Kaan Urgancıoğlu

Oyuncular: Zerrin Tekindor, Kerem Alışık, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk, Hazal Filiz Küçükköse

Senarist: Anıl Eke, Özlem Yılmaz, Burcu Görgün

Yönetmen: Hilal Saral

TÜM HABERLER

‘Kara Sevda’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizi ile ilgili tüm haberleri okumak için lütfen tıklayınız…

Kara Sevda | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/karasevdadizi

Facebook: https://www.facebook.com/KaraSevdaDiziOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/karasevda.official

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCo4pRMCvQXDqXgDChYzYw9Q

Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/kara-sevda

HİKAYESİ

Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde. İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal’e. Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal’i uzaklara, Zonguldak’a savurur. Nihan’ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına. Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal’in önüne bir sınav gibi iki yol koyacak.

Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan’la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal’in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak…

MEKANLAR

Kara Sevda dizisinin ilk bölümü Zonguldak’ta çekildi. Set daha sonra İstanbul’a taşındı. Nihan ve ailesinin oturduğu ev ise İstinye – Yeniköy yolu üzerinde.

Kara Sevda | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER

Burak Özçivit-Kemal

Neslihan Atagül Doğulu-Nihan

Kaan Urgancıoğlu-Emir

Zerrin Tekindor-Leyla

Kerem Alışık-Ayhan

Melisa Aslı Pamuk-Asu

Orhan Güner-Hüseyin

Zeyno Eracar-Fehime

Rüzgar Aksoy-Tarık

Hazal Filiz Küçükköse-Zeynep

Kürşat Alnıaçık-Önder

Neşe Baykent-Vildan

Barış Alpaykut-Ozan

Burak Sergen-Galip

Çağla Demir-Banu

Uğur Aslan-Zehir

Ali Burak Ceylan-Tufan

Ece Mudessiroğlu-Zehra

Metin Coşkun-Hakkı

Gökay Müftüoğlu-Salih

Nihan Aşıcı-Yasemin

Elif Özkul-Sema

Kara Sevda | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

DÜNYAYA ETKİSİ

2017 yılında düzenlenen Uluslararası Emmy ödüllerinde ‘en iyi yabancı dizi’ olarak büyük başarı kazanan Kara Sevda, Türk dizi tarihine adını yazdırdı. Uluslararası Seoul Drama Ödülleri’nde ise Kara Sevda, “En İyi Dizi” seçildi. Neslihan Atagül ise “En iyi kadın oynucu” ödülünün sahibi oldu. Dizi, Türkiye’deki bir çok ödül töreninde de çeşitli birincilikler elde etti.

Kara Sevda, uluslararası arenada büyük popülerlik kazandı. İtalyanca, Farsça, İspanyolca, Portekizce, Arapça dahil bir çok dilde yayınlanan dizi dünyanın çeşitli bölgelerinde büyük ses getirdi.

Amerika Birleşik Devletleri, Kolombiya, Meksika gibi ülkelerin yanı sıra birçok Balkan ve Ortadoğu ülkesinde dizi yayınlandı. Ayrıca Asya ve Afrika’da da bazı ülke televizyonlarında gösterildi.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Kara Sevda’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor. İşte en çok konuşulan sahneler…

Nihan aç gözlerini…

Kemal ve Nihan’a Sezen Aksu’nun efsane şarkısı ‘Git’ eşlik etti…

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu’nun çok konuşulan tango dansları…

Dizi dramatik bir sonla ekranlara veda etmişti…

JENERİK MÜZİĞİ

‘Kara Sevda’ dizisinin jenerik müziği Başarılı müzik adamı Toygar Işıklı’ya ait… Dinleyenleri duygu seline sürükleyen jenerik müziği Youtube’ta izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

TÜM BÖLÜMLER

Dizi için youtube’de resmi bir kanal açıldı. Bu kanal aracılığıyla hem müzikleri hem fragmanları hem de etkili sahnelerinin yer aldığı birçok video paylaşıldı. Dizinin tüm bölümlerini ise Star TV’nin resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz. Lütfen tıklayınız..