Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisini özleyenlere iki büyük şans! Timuçin Esen ve Ebru Özkan müjdesi!

Hekimoğlu dizisini özleyenlere iki büyük şans! Timuçin Esen ve Ebru Özkan müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu isimli dizinin hayranları geçen sezon bu zamanlarda final olmaması için sosyal medyadan büyük bir etkileşim kampanyası başlatmıştı. Ancak Kanal D diziyi bitirdi ve dijitalde devam etmesi yönündeki izleyici talepleri de gerçekleşmedi… Ebru Özkan ile Timuçin Esen’in birlikte başrolde yer aldığı Hekimoğlu’nun ardından benzer bir proje bekleyenler bu sefer Kasaba Doktoru’na sarıldı.

Hekimoğlu’nu seven izleyici kitlesinin, TRT1’in Cuma akşamları yayınladığı Kasaba Doktoru isimli diziye de tutku ile bağlanmaya başladıkları, sosyal medyada yapılan yorumlarla ortaya çıktı. Birçok dizi hayranı, Kasaba Doktoru’nda Hekimoğlu kalitesine yakın bir ortam bulunduğunu ve hikaye geliştikçe daha da iyi olmaya başladığını düşünüyor.

Hekimoğlu hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Timuçin Esen ile Ebru Özkan ikilisi bir kez daha bir dizi projesi için buluştu. Gri isimli Disney Plus için çekilecek olan OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin ön hazırlıklarına devam ediliyor.

Hekimoğlu dizisini özleyenlere iki büyük şans! Timuçin Esen ve Ebru Özkan müjdesi! 7

Timuçin Esen’in erkek başrol olacağı zaten belliydi. Şimdi de kadın başrol olarak Ebru Özkan ile anlaşıldığı ortaya çıktı. Milliyet televizyon yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuyu sosyal medya hesabından paylaştı.

“Ebru Özkan ile Timuçin Esen yeni dizide” diye başlık atan Sina Koloğlu, bu ikilinin bir kez daha buluşmasına sevindiğini belirtti.

Sina Koloğlu, mesajında şöyle yazdı:

“Sevdiğim iki oyuncu yine bir arada; taze haber Disney Plus için çekilecek olan Gri dizisinde Timuçin Esen’in partneri, Ebru Özkan olacak. Taylan biraderlerin çektiği OGM Pictures şirketinin işinde bir araya gelen iki oyuncu, daha önce ‘Hekimoğlu’nda çok iyi iş çıkarmışlardı.

Şahsen ben de bu ikilinin uyumlu performansına bayılmıştım. Şimdi yine birlikte oynayacaklar. Muhtemel çok iyi bir ikili olacaklar yeni dizilerinde.”