Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinde Atlas ile Irmak’ın yeni kesişme noktası!

Kara Tahta dizisinde Atlas ile Irmak’ın yeni kesişme noktası!

tarafından ker_def

Kara Tahta dizisi Çarşamba akşamları yoluna devam ediyor. Dizinin 20 Temmuz akşamı 14. bölümü yayınlanacak. Irmak ve Atlas aynı okulda çalışıyorlar… Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 29 Temmuz Çarşamba günü on dördüncü bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Irmak, saklamak zorunda kaldığı sırrın ağırlığı altında ezilir. Atlas ise her koşulda onun yanında olmaktan bir olsun vazgeçmez. Irmak, sevdiği adam ve kardeşi arasında bir seçim yapmak zorundadır. İçine düştüğü bu durum Atlas’ın gözünden kaçmaz. Bu yüzden de Irmak’ı gözünün önünde ayırmak istemez. Irmak artık Kuyubaşı Lisesi kantinindedir…

Okulda da Asuman’ın gelişiyle bambaşka bir gündem yaşanır. Atlas, Asuman’ın kleptomani rahatsızlığı için yaptığı hamle başarısızlıkla sonuçlanır. Artık Asuman’a bir özür borçludur.

Yasemin öldürdüğünü ama görünce delirdiğini düşünür. Bekir’in isteğiyle telefonundaki cinayet anına dair videoyu silecektir. Karşısına çıkan o büyük engelle videoyu silemez.

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta, 14. bölümü ile 20 Temmuz Çarşamba günü TRT1’de.