Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisiyle parlayan Özgü Kaya’nın ayrılığı ile ilgili detaylar şaşırttı!

Üç Kız Kardeş dizisiyle parlayan Özgü Kaya’nın ayrılığı ile ilgili detaylar şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve çok da başarılı bir sezon geçiren Üç Kız Kardeş dizisi, Özgü Kaya adına büyük bir çıkış anlamına geliyor. Canlandırdığı Türkan karakterindeki başarısı ile alkışı toplayan genç oyuncu, ikinci sezonda da diziyle birlikte adını parlatmaya devam edecek.

İlk sezon finalinin ardından dinlenmeye çekilen dizi ekibi, Ağustos ayı içinde bir araya gelerek yeniden çekimlere başlayacak ve Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinin de Eylül ayından itibaren devam etmesi bekleniyor… Özgü Kaya ise yeni rolü ile çok konuşulduğu bir dönemde sevgilisi Burak Serdar Şanal’dan ayrılığı ile de magazin gündeminde yer alıyor.

2019 yılında atv’de yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide başrolde yer alarak hayatının en önemli sınavlarından birisini başarıyla veren Özgü Kaya, özel hayatında ise dizideki rol arkadaşı Burak Serdar Şanal ile sette başlayan yakınlaşmanın aşka dönüşmesiyle yeni bir süreç içine girmişti.

Üç Kız Kardeş dizisiyle parlayan Özgü Kaya'nın ayrılığı ile ilgili detaylar şaşırttı! 7

Çiftin uzun süren birlikteliği geçtiğimiz ay sona erdi ve bir ayrılık yaşandı. Özgü Kaya yaptığı açıklamada, “Saygı çerçevesi içerisinde ilişkimizi noktaladık, çok da yorum yapmayayım” diye konuştu. Oyuncu bir ihanetin söz konusu olmadığını ve yeniden bir araya gelmelerinin de mümkün olmadığını belirterek konuyu kapattı.

Burak Serdar Şanal ise bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti. Genç oyuncu, kendisine eski aşkı Özgü Kaya sorulunca da saygılı ifadeler kullanmayı ihmal etmedi.

Oyuncu bir ihanet nedeniyle ilişkilerinin bittiği iddiasını yalanlarken, ayrılık konusunda şu detayları anlattı:

“Özge ile biz gayet arkadaşça, güzel bir şekilde ayrıldık. Bazen oluyor, insanlar anlaşamıyor. Bazı yol ayırımları gerçekleşiyor. Bunu arkadaşınla da yaşıyorsun, ailenle de yaşıyorsun, sevgilinle de yaşıyorsun. 20 yıllık eşler ayrılıyor. Dolayısı ile biz kendimizi kırarak ayrılmadık, ihanet söz konusu değil.”

Ayrılık kararını ortak aldıklarını da anlatan oyuncu, anlaşamadıklarını görünce medeni bir şekilde ayrılık yaşandığını belirtti.

İkili aynı zamanda komşu ve birbirlerine yakın bir ortamda yaşıyor ama aralarında bir yakınlaşma olması beklenmiyor.