Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinin en önemli kozu, izleyicinin en büyük derdi oldu!

Kara Tahta dizisinin en önemli kozu, izleyicinin en büyük derdi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam ediyor. 6 Temmuz akşamı da yeni bölümü ekranda izleyebileceksiniz. Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yakın zamanda final yapması da bekleniyor. Finalin 13. bölümde gerçekleşeceği iddiası var ama TRT1’den henüz resmi bir duyuru gelmedi.

Kara Tahta dizisinde hikayeyi hareketlendirme ve izleyicileri meraklandırma noktasında en etkili karakter olarak Bekir gözüküyor. Kötü bir adam olarak öne çıkan Bekir, yıllar önce zorbalık yaptığı Atlas’ın yıllar sonra kasabaya dönmesi ve nişanlısını elinden almasının öfkesini yaşıyor.

Bekir karakterini canlandıran Kerem Arslanoğlu oldukça başarılı bir performans ortaya koydu ve kariyeri noktasında da bu diziden önemli kazanımlar elde edecek gibi gözüküyor. Ancak senaristlerin Bekir karakterini hikayede konumlama biçimi artık izleyicileri fazlasıyla rahatsız ediyor. Birçok dizi hayranı Bekir’in yaptığı kötülükleri diğer karakterlerin anlamaması ve bunu engelleyememesinin gerçek hayat ile bağdaşmadığını düşünüyor.

Kara Tahta dizisinin en önemli kozu, izleyicinin en büyük derdi oldu! 7

Gerçek hayat ile bağdaşmama durumu da inandırıcılık noktasında senaryonun sorgulanmasına neden oluyor. Kara Tahta dizisinin ilgi çekmesi için en önemli karakterlerin başında gelen Bekir, senaristlerin yeterince iyi işleyememesi nedeniyle eleştiri konusu yapıldı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler, senaristlere tepki göstererek, “Bekir’in entrikalarını kimse anlamıyor mu, herkes salak yani, ne kadar basitleştirdiniz” diyerek tepki gösteriyor.

Bekir’in entrikalarının çok basit göründüğünü düşünen izleyiciler, hikayenin en önemli kozu olan bu karakterin senaristler tarafından iyi kullanılmadığı düşüncesine hakim.

Kara Tahta dizisi 6 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da TRT1 ekranında 12. bölümü ile yerini alacak.