Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta tutkunlarını üzecek kötü haber geldi, sete ara verildi!

Kara Tahta tutkunlarını üzecek kötü haber geldi, sete ara verildi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’nin devam eden sezondaki yeni dizisi Kara Tahta, bu hafta yayınlanacak 4. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde izleyiciler Irmak ve Atlas’ın bir kez daha aşklarına engel olanlar yüzünden iki ayrı yöne gitmek zorunda kaldığı anları ve gerçeklerle yüzleştikleri anlara şahit olacaklar.

Dizinin yayınlanmaya başlanmasıyla birlikte ilk bölümüne ait reytingler hiç de beklendiği gelmemiş senaryosuna yönelik sosyal medyada birçok eleştiri yapılmıştı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise Kara Tahta dizisinin hikayesinin bölümler ilerledikçe çok daha iyi hale geleceğine yönelik bir düşünce oluştu.

Başlıca rollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı TRT1’in yeni iddialı dizisi Kara Tahta’dan bu hafta kötü bir haber geldi. Çarşamba günleri seyirciyle buluşan dizide “Atlas” karakterine hayat veren Furkan Andıç sette rolüne hazırlanırken yaralandı ve Edirne’de yapılan çekimlerine ara verildi.

Kara Tahta tutkunlarını üzecek kötü haber geldi, sete ara verildi! 7
Genç oyuncunun yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlarının yırtıldığı öğrenildi. Sette hazır bulunan ilk yardım ekibinin müdahalesinin ardından hemen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncunun tedavisine başlandı.

Henüz olayın sıcaklığının sürdüğünü belirten doktorlar, Furkan Andıç’ın 10 gün istirahat etmesi yönünde görüş bildirince yapımcı Süreyya Yaşar Önal, bu beklenmedik kaza sonrasında dizinin çekimlerine 10 gün süreyle ara verildiğini ekibe ilan etti.