Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış’ı özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen fotoğraflar!..

Murat Ünalmış’ı özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen fotoğraflar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 23 Nisan 1981 doğumlu ünlü oyuncu Murat Ünalmış doğum gününü Kapadokya’da ailesiyle birlikte kutladı. Oyuncu mutluluğunu sosyal medyadan paylaşarak doğum gününü unutmayan hayranlarına teşekkür etti.

Kapadokya’da restaurant işlettiği bilinen Murat Ünalmış, anne ve babasının da aralarında bulunduğu kalabalık aile üyelerini  Kapadokya’da ağırladı.

Oyuncu paylaşımına; “41. Yaş günümü en kıymetlilerim ailemle geçirdim çok şükür. Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, takipçilerime yürekten teşekkür ederim.

Herkese sevdikleriyle geçireceği sağlıkla ve mutlulukla geçen bir ömür dilerim. Dünyadan gelip geçeceğiz. Hayırla ve güzellikle olsun. Sizlerde iyi ki varsınız.. selam ve sevgi ile..” yazdı.

Murat Ünalmış'ı özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen fotoğraflar!.. 8

Oyuncunun paylaşımı hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti. O günden bu yana ekranlarda yer almayan oyuncu Kapadokya’da işlettiği mekanla ilgileniyor.

Murat Ünalmış'ı özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen fotoğraflar!.. 9

Murat Ünalmış’ı ekranlarda görmeyi özleyen hayranları, oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor. Geçtiğimiz aylarda, oyuncunun Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının hikayesinin anlatıldığı sinema filminde Deniz Gezmiş’i canlandıracağı haberleri basında yer almıştı. Bu gelişme oyuncunun hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Mustafa Uslu’nun hazırlıklarına başladığı filmde idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın acıklı bir sonla biten hikayeleri beyaz perdeye taşınacak.