Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta’nın yıldızı Furkan Andıç mutluluğun sırrını verdi!

Kara Tahta’nın yıldızı Furkan Andıç mutluluğun sırrını verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle dönen oyuncu Furkan Andıç, Vogue Türkiye dergisinin haziran ayı sayısına kapak oldu.

Kara Tahta dizisinde Miray Daner ile başrolü paylaşan Furkan Andıç dergiye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini insanların mutluluğundan mutlu olan biri olarak tanımayan oyuncu, “Mutluluk, peşinden koştuğun değil, yanında duran şey” dedi.

“Mutluluğu kovalamadığın zaman yanında durduğunu hemen fark ediyorsun zaten” şeklinde konuşan Furkan Andıç, “Çünkü ‘mutluluğu’ düşünmeye başladığın zaman bile kaygılanıyorsun çoğu zaman, başka düşüncelerin arasında kaybediyorsun kendini. Mutluluk bir düşünce şekli aslında. Onun peşinden koşmak değil de onunla yaşamak gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Kara Tahta'nın yıldızı Furkan Andıç mutluluğun sırrını verdi! 7

TRT1 dizisi Kara Tahta’da ‘Atlas’ karakterini canlandıran Furkan Andıç’ın önceki hafta sette yaşadığı sorun nedeniyle menisküs ameliyatı olması ve daha tam iyileşmeden sete geri dönmesi de gündeme gelmişti.

Oyuncunun bu fedakarlığına, Miray Daner’in de başarılı performansına rağmen, izleyicilerden yeterince ilgi görmeyen Kara Tahta dizisi 10. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.

TRT1 ekranında bugüne kadar yayınlanan diziler arasında en kısa süren yapımlar arasına katılan Kara Tahta, 10 bölümlük bir fırsat bulmasına rağmen iyi çıkış yapamayınca final kararı kaçınılmaz oldu. Bu karar Furkan Andıç hayranlarını da bir hayli üzdü.