Ana sayfa Sosyal Medya Karaca olsaydın Akça’yı affeder miydin? Alparslan dizisinin genç yıldızı Rabia Soytürk’ten şaşırtan söz!

Karaca olsaydın Akça’yı affeder miydin? Alparslan dizisinin genç yıldızı Rabia Soytürk’ten şaşırtan söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer alan isimlerden Korel Cezayirli ve Rabia Soytürk youtube ortamında hayranlardan gelen soruları yanıtladı Rabia Soytürk dizide Karaca isimli karakteri canlandırıyor. Bundan önce yine TRT1 ekranında 2 sezon süren Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterini canlandıran oyuncu, geniş bir hayran kitlesinin takdirini kazanmıştı.

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Rabia Soytürk Şahsiyet isimli ödüllü dijital dizide Süveyda karakteri ile dikkatleri çekti. Daha sonra Gülperi dizisinde Selen rolü ile iyi bir çıkış yapan oyuncu, popüler hale geldiği Benim Adım Melek’ten sonra ise Alparslan dizisinin kadrosuna katılmayı başardı.

İzleyicilerin sorularını youtube sohbetinde yanıtlayan Rabia Soytürk, kırıldığı zamanlar kolay affettiğini ama bunu hiç unutmadığını söyledi. Oyuncu, “Kendim için affederim, karşımdaki için değil” diyerek de affetmeyince fırtınalar koptuğunu belirtti.

Karaca olsaydın Akça'yı affeder miydin? Alparslan dizisinin genç yıldızı Rabia Soytürk'ten şaşırtan söz! 8

Birçok dizi hayranı, Fahriye Evcen’in canlandırdığı Akça’ya kötü davranan Karaca karakterine kızan yorumlarıyla sosyal medyada yer alıyor. Peki Rabia Soytürk, canlandırdığı karaktere kızıyor mu? Oyuncu, “Hiç kızmıyorum. Çünkü Karaca haklı. Haklı olmasaydı bunları yapmazdı. Haklı olan yanlarını görüyorum ve ona çok hak veriyorum. Hayır kızmam” dedi.

Karaca’nın yerinde olsa kendi kanından da olsa abisine yardım etmeyeceğini belirten oyuncu, haksız olduğu için böyle düşündüğünü söyledi. Korel Cezayirli, “Yani aile senin için önemli değil mi?” diye sorunca ise oyuncu şöyle konuştu:

“Haksız ise abime de yardım etmezdim. Bence haksız. Haklılık ve haksızlık daha önemli benim için.”

Bir başka soru ise şöyleydi: “Gerçek hayatta Karaca olsaydın, Akça’ya bu kadar kötü davranır mıydın?”

Karaca olsaydın Akça'yı affeder miydin? Alparslan dizisinin genç yıldızı Rabia Soytürk'ten şaşırtan söz! 9

Rabia Soytürk, “Hayır davranamazdım. Karaca’ya hak veriyorum ama Karaca olsaydım, kötülük yapmak değil hakkımı aramak konusunda doğru ama, yapamazdım o kadar. Planlı, programlı kötülük yapamazdım. O kadar kötü davranmazdım, Akça’yı severdim bir süre sonra yakın arkadaşım olabilirdi” dedi.