Ana sayfa Sosyal Medya Karagül dizisinin Oğuz’u Ogün Kaptanoğlu, Uyanış Büyük Selçuklu’ya geliyor!

Karagül dizisinin Oğuz’u Ogün Kaptanoğlu, Uyanış Büyük Selçuklu’ya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon süren ve büyük bir başarı kazanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Titan karakterine hayat veren isim Ogün Kaptanoğlu idi… Kısa sürede yapımda kalsa da dikkat çeken oyuncu bir dönem dizisinde yer alma fırsatı edindi. Şimdi de ünlü oyuncu bir başka dönem dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

2004 yılında Hababam Sınıfı Merhaba isimli film ile setlere adım atan oyuncu, dizi setleri ile ise Büyük Buluşma ile aynı yıl tanıştı. Uzun süre sinema projelerinde yer alan Ogün Kaptanoğlu, kendisine büyük bir kariyer sıçraması sağlayan yapım ile 2013 yılında tanıştı.

Karagül isimli dizide rol alan ve Yüzbaşı Oğuz Kılıçoğlu karakterine hayat veren oyuncu, rolü sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve çok sevildi. Ardından Deli Gönül isimli dizide Ahmet olarak izlediğimiz oyuncu, sonrasında da Diriliş Ertuğrul macerasında yer aldı.

Karagül dizisinin Oğuz'u Ogün Kaptanoğlu, Uyanış Büyük Selçuklu'ya geliyor! 7

Mehmetçik Kutül Amare dizisinde de Hamilton karakterine hayat vererek bir kez daha dönem dizisinde bulundu. Şimdi de oyuncu yine TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde boy gösterecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu Turahan karakterine hayat verecek. Dizinin Haziran ayında sezon finali yapması bekleniyor.

Geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Uyanış Büyük Selçuklu’nun ikinci sezonda da mevcut kadrosu ile devam etmesi bekleniyor.