Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Karakter oyunculuğu konusunda Burak Sarımola’nın başarısı ödüllendirildi!

Karakter oyunculuğu konusunda Burak Sarımola’nın başarısı ödüllendirildi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burak Sarımola, televizyon dizilerinde genelde kötü adam karakterleri ile tanınan birisi. Karakter oyunculuğu noktasında başarılı performanslar ortaya koyan Sarımola, artık ödüllü bir isim olarak anılacak.

En iyi karakter oyuncusu ödülü verilen Burak Sarımola, ödülünü sokak hayvanlarına adayarak da önemli bir mesaj verdi. 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 1990’lı yılların başlarından bu yana da setlerde yer alıyor. Sinema ve dizi dünyasında birçok projede izlediğimiz Burak Sarımola, Savaşçı isimli dizideki Temo karakteri ile çok ilgi çekmişti. Kuruluş Osman dizisindeki Andreas karakteri ile de dikkatleri çeken oyuncu, en son Teşkilat dizisinde Rainer isimli karakter ile televizyon ekranında yer aldı.

Interntaional New World Awards isimli ödüllerde en iyi karakter oyuncusu olarak odule layık bulunan Burak Sarımola, “Doğaya saygı duyalım. Hayvanları ve onların yaşam alanlarını lütfen koruyalım. Ödülümü sokak hayvanları için almak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Bu sözleri ile çevreye ve hayvanlara yönelik büyük duyarlılık da sergileyen başarılı oyuncu, güçlü bir mesaj vermiş oldu.

Törene sanat, spor ve cemiyet hayatından Yılmaz Morgül, Wilma Elles, Hilal Özdemir ve Yılmaz Vural gibi birçok önemli isimler katıldı..