Ana sayfa Sosyal Medya Karantina sayesinde anladı! Hande Doğandemir’den annesiyle ilgili itiraf!

Karantina sayesinde anladı! Hande Doğandemir’den annesiyle ilgili itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi/Detay – XoXo Digital’in Youtube üzerinden yapılan söyleşisinin yeni konuğu Oyuncu Hande Doğandemir oldu. Genç oyuncu, 60 gündür karantinadan çıkmadığını, başlarda zorlansa da sonradan alıştığını, hatta bu sürecin pek çok insanda olduğu gibi, hayatında kimi temizlik süreçlerine vesile olduğunu söyledi.

Doğandemir, “Hayatımızda da bir kalabalık varmış, galiba onu özlemedim. Bu sakinlikte, kendi kurduğumuz düzende olmak bana iyi geldi. Aslında ihtiyacımız olan her şey varmış ve en asgari düzeyde yönetebiliyormuşuz durumunu fark edince, her şey çok fazla gelmeye başladı şimdi” diyerek hayatındaki fazlalıkların da farkına vardığını anlattı.

Pandemi nedeniyle sokağa çıkmadan geçen günlerde kendisini temizliğe ve mutfağa verdiğini de aktaran oyuncunun küçük itirafı ise gülümsetti. Doğandemir, annesinin klişe gibi gelen söylemlerinin şimdi kendisi için bambaşka anlamlar ifade ettiğini şu sözlerle aktardı:

“Annemin söylediği her şeye hak vermeye başladım. Ev meselesiyle ilgili, temizlikle ilgili. Ev işi yapmanın ne kadar zor olduğunu gördüm. Sabahtan akşama kadar oturacak zaman bulamıyorum. Bütün günüm mutfakta geçiyor. Çok klişe ama anneme çok hak vermeye başladım.”