Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları yeni bölümde Berkay Hardal, çok ilginç bir şekilde diziye giriyor!

Kardeş Çocukları yeni bölümde Berkay Hardal, çok ilginç bir şekilde diziye giriyor!

tarafından zk zk

Star TV’de Pazar akşamları ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor!

Yıldırım, Umay’ın bebeğini aldırmadığını öğrenmiş ve onun nerede olduğunu sormuştu. Umay, onu Ümran’a verdiğini söyleyerek şaşırtmıştı.

Televizyongazetesi/Detay – Dizinin bu hafta ekrana gelecek 16. bölüm tanıtımında ise bambaşka bir gelişme yaşanacak!

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizide Umay’a, bebeğin kız mı erkek mi olduğunu soran Yıldırım’a Umay, “Erkek” yanıtını veriyor.

Yıldırım’ın önce “Hayat mı?” sorusunun ardından Umay hedef şaşırtıp, doğan bebeğin erkek olduğunu söyleyecek.

Kardeş Çocukları yeni bölümde Berkay Hardal, çok ilginç bir şekilde diziye giriyor! 7

Bir tamirhaneye giden Umay’ın karşısına çıkan kişiyi ise Berkay Hardal oynuyor. Umay, çocuğu nasıl ikna edecek henüz bilinmiyor ancak Yıldırım’ın da aynı yere gelip “Sen benim oğlumsun” demesi kafaları karıştırıyor!

Umay’ın hedef şaşırtmak için oynadığı oyunla birlikte hikayeye yeni bir karakter dahil oluyor!

Bu gelişmenin ardından dizinin yeni bölümüne merak daha da arttı!

Berkay Hardal’ın oynayacağı yeni karakter ve hikayesi de merak konusu!

Bu arada babası ile ilişki yaşayan Cansel ile konuşmaya giden Hayal, onun sözleri karşısında daha fazla dayanamayıp eline aldığı bir şamdan ile Cansel’e vuruyor. Cansel’in yere düştüğü görülürken, Hayat’ın da annesine “Korkunç bir şey oldu” şeklindeki sözlerinden Cansel’in ölmüş olabileceği ihtimali akla geliyor!

İşte Kardeş Çocukları 16. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ümran ve Umay için sınavlarla dolu yeni bir dönem başlar.

Ümran’ın Cemal’i vurmasıyla birlikte kız kardeşler için bir dönem kapanır ve yeni sınavlarla dolu bir dönem başlar. Çocuğunun doğduğundan artık emin olan Yıldırım’ın Ümran’la da Umay’la da yüzleşmesi hepsi için yıkıcı olur. Umay, adım adım köşeye sıkışırken Ümran artık onun yalanlarını taşımakta zorlanmaktadır. Yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalan Ümran hiç beklemediği bir tehditle burun buruna gelirken, Hayat annesinin kendisinden bir şeyler gizlediğinin farkındadır. Diğer yanda, Hayal’in Reşat ve Cansel’i yakalaması Umay ve Reşat arasındaki son köprüyü de yıkar. Reşat ve Umay arasındaki savaş giderek çirkinleşirken, Umay hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Ancak Yıldırım’ın çocuğunu bulmak için attığı sürpriz adım, tüm planları alt üst etmek üzeredir.