Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları yeni bölümde Ümran korkunç bir olay yaşayacak!

Kardeş Çocukları yeni bölümde Ümran korkunç bir olay yaşayacak!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinin 14. bölümünde Cemal’in tehditleri üzerine onunla giden Ümran, şiddete uğrayacak.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde Ümran, kimin kendisini dövdüğünü saklayacak. Yıldırım ısrarla kim olduğunu soracak.

Bu arada Hayat, Yıldırım’ın hayatlarını mahveden kişi olduğunu düşünerek her şeyin sorumlusu olarak onu görmeye devam edecek.

Hayal ise babası ile hizmetçiyi yakalayacak. Umay, bu konuyla ilgili alacağı kararlar için Hayal’in ruhsal halini gözetmek durumunda kalıyor.

Ümran’ın en son kararı ise Cemal ile gitmek olacak. Hayat’ın zarar görmemesi için Cemal ile gitmeye karar verecek.

İşte Kardeş Çocukları 14. bölüm tanıtımı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldırım, öğrendiği gerçekle alt üst olurken, Ümran ve Umay’ı sert bir yüzleşme beklemektedir. Yıldırım’ın öğrendiklerine tamamen hazırlıksız yakalanan Ümran, Umay’ın şok hamlesiyle kendini yeni bir fırtınanın ortasında bulur. Umay’ın hamlesi, Yıldırım ve Ümran arasındaki dengeleri değiştirirken, Yıldırım Hayat’ın hedefindedir. Diğer yanda, Reşat ve Cansel’in görüntüleri Umay’ın eline evliliğini yönetme gücü verir. Her zamankinden daha güçlü olan Umay, Reşat’ın ipini çekmek üzeredir. Yaşananlar iki anne arasındaki Hayat savaşını kızıştırırken, Yıldırım ise her ikisini de köşeye sıkıştıran gerçeklerin peşine düşer. Cemal’in Yıldırım için giderek daha büyük bir tehdit haline gelmesi Ümran’ı hayatının en zor kararlarından birini almaya iterken, Hayal’in doğum günü herkes için büyük sürprizlere gebedir.