Ana sayfa Sosyal Medya Yeni doğum yapan oyuncu Hande Soral ne zaman ekranlara dönecek?

Yeni doğum yapan oyuncu Hande Soral ne zaman ekranlara dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali’yi kucağına alan oyuncu Hande Soral anneliğin tadını çıkarıyor.  Oyuncu çift, İsmail Demirci ve Hande Soral ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Oğullarının doğum haberini sosyal medyada hayranlarıyla paylaşan çiftten İsmail Demirci, “Ali’yi kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım” diyerek, “Çok güzel bir duygu çok mutluyum. Hande’nin doğumuna girdim, çok heyecanlı ve stresliydi. Hande için daha zordu” ifadelerini kullandı.

Normal doğum yapan Hande Soral ise, “Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali’nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu” şeklinde konuştu.

Yeni doğum yapan oyuncu Hande Soral ne zaman ekranlara dönecek? 7

Ekranlara en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Ümit’ karakteriyle gelen Hande Soral’ın hayranları doğumdan sonra oyuncunun ne zaman ekranlara döneceğini de merak etmeye başladı.

Oğlu için bakıcı tutmadıklarını söyleyen Hande Soral  “Anneannesi ile birlikte büyüteceğiz. 6 ay evde Ali ile ilgileneceğim ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı. O dönem, ben işe başladığımda da Ali, benimle setlere gelecek ve bana eşlik edecek” açıklamasını yaptı.