Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi hem dram hem aşk ile reytinge göz kırpıyor!

Kardeşlerim dizisi hem dram hem aşk ile reytinge göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Kardeşlerim çok beğenildi. Dram dizilerini seven izleyiciler için Kardeşlerim tam da aranılan bir yapım oldu… Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da çok dikkat çekiyor.

Kardeşlerim, kısa sürede reytinglerde çok iyi noktalara geldi. İzleyiciler hayranlık besliyor… Dizinin hikayesi de çok ilgi çekti… Dört kardeşin anne ve babasını kaybettikten sonra yaşama sarılmaları ve birbirlerine tutunmaları izleyicileri ekran başına oturtuyor. Kardeşler arasında yaşananlar her hafta heyecanla takip ediliyor.

Birçok izleyiciye göre “zırıl zırıl ağlatan” bir dizi konumunda Kardeşler. Hüzünlü sahneler kadar, aşka doğru atılan adımlar da ilgiyi diziye çekiyor… Özellikle de Asiye ve Doruk arasında başlayan etkileşimden dizi hayranları son derece memnun.

Asiye’ye hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ile Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran başarılı bir dizi çifti olacak gibi bir izlenim var… Hayranlar sosyal medyada Asiye ve Doruk sahnelerinin artırılmasını istiyor. Senaristler duyarlar mı bilinmez ama bu ikilinin şimdiden müthiş bir ilgi gördüğü de bir gerçek.

Asiye karakterinde ki oyuncu henüz 16 yaşında. Doruk’a hayat veren Onur Seyit Yaran da 25 yaşında. Aralarındaki 9 yaş farka rağmen role iyi oturan Yaran lise talebesi gibi görünüyor…

Kardeşlerim dizisinin 6. yeni bölümü 27 Mart Cumartesi akşamı izleyicilerin yüreklerini yine yakacak görüntülerle dolu… Birçok dizi hayranı hem hüzünlenecek hem duygusallaşarak gözyaşı dökecek hem de aşk kıvılcımları ile keyiflenecek… İşte 6.bölümden ikinci fragman: