Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin hayranları mesaj attıkça Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aydınlanıyor!

Kardeşlerim dizisinin hayranları mesaj attıkça Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aydınlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz, 2013 yılından bu yana sektörde bulunuyor. 20 Dakika, Ufak Tefek Cinayetler, Payitaht Abdülhamid ve Kırmızı Oda gibi dizilerde rol alan genç oyuncu, asıl çıkışını Kardeşlerim projesi ile yaptı.

Dizide canlandırdığı temizlik görevlisi Cemile olarak son dönemde dikkatleri çeken oyuncu, partneri Berk Ali Çatal ile de çok iyi anlaşıyor. Cemile ile Tolga karakterlerini birbirlerine çok yakıştıran dizi hayranları sık sık sosyal medyadan paylaşım yapıyor. İki genç oyuncu da bu paylaşımları yakından takip ediyor.

Nilsu Yılmaz, “Çok güzel mesajlar atıyorlar. Ben hepsini teker teker okuyorum. Hepsine cevap veremiyorum ama hepsini okuyorum. Bunu bilsinler. Tüm yapılan editleri görüyorum, beğeniyorum. Hatta Berk’e atıyorum, sen de beğen diye. Böyle bir paylaşımımız da var aramızda. Biz çok mutluyuz, umarım onlar da bizden mutludur” açıklamasında bulundu.

Berk Ali Çatal, Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. 14 yaşındayken Aile Reisi isimli diziyle birlikte setlere adım atan oyuncu, Beni Böyle Sev dizisi ile dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizisinin hayranları mesaj attıkça Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aydınlanıyor! 7

2009 yılından bu yana setlerde yer alan Berk Ali Çatal ile Nilsu Yılmaz’ın Kardeşlerim dizisinde iyi bir uyum sağladıkları da hayranların gözünden kaçmadı. Hayranların yaptıkları sosyal medya yorumları Berk Ali Çatal’ın ifadesine göre oyuncuların da bazı şeylerin farkına varmasına neden oluyor.

Genç oyuncu, “Beklemediğimiz şekilde bu kadar değişik, yapıcı, hem bizi sevdiklerine dair, bizim de karakterlerle alakalı aydınlanmamızı sağlayan yorumlar yapıyorlar” ifadesini kullandı.

Dizinin hikayesinde Cemile’nin ilgisini çekmek için her yolu deneyen, hatta elleri ile onun için hediyeler hazırlayan Tolga karakterinin son bölümlerde sevilmesinde bu tavırlarının da etkisi var.