Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisi sosyal medya etkisiyle dizi tarihine altın harflerle geçti!

Kardeşlerim dizisi sosyal medya etkisiyle dizi tarihine altın harflerle geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi, üçüncü sezonu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin tecrübeli oyuncuları ile genç isimlerin bir arada çok iyi bir sinerji oluşturması, hikayenin gücüyle birleşti. Milyonları etkileyen atv dizisi, Cumartesi akşamları çok geniş bir izleyici kitlesini uzun bir süredir peşinden sürülmeyi başardı.

Hikayesinin akıcı olması ve karakterlerin izleyicilerin içine işlemesi ile birlikte Kardeşlerim dizisinin başarısı dalga dalga yayıldı. Sosyal medya ortamında çok güçlü bir destek bulan dizi, reytinglerde de istikrarlı bir güç gösterisi yapmaya devam ediyor. Her bölümü milyonların ilgisini çeken dizinin sosyal medya yansımasının tarihe altın harflerle yazıldığını da söylemek lazım.

Bir dizi düşünün ki, sektöre daha yeni adım atmış ve birçok kişinin ismini daha yeni duyduğu gençleri parlatsın ve onları bir anda ülke gündeminde önemli bir noktaya çıkartsın. İşte bu durumu 3 yıldır Kardeşlerim dizisi ortaya koyuyor.

Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun ile partneri Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran, yıllardır sosyal medyada en sevilen dizi çifti olmayı başardı. Onlara gösterilen ilgi hiç azalmadı, hatta katlanarak arttı.

Kardeşlerim dizisi sosyal medya etkisiyle dizi tarihine altın harflerle geçti! 8

Sadece bu ikili de değil, Melis Minkari, Yiğit Koçak, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal, Recep Usta, Gözde Türker, Cihan Şimşek gibi genç isimler de Kardeşlerim projesi sayesinde çok geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekti.

Sosyal medyada yapılan araştırmalarda Kardeşlerim dizi oyuncularından mutlaka birisi en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Hatta bazen birden çok genç oyuncunun sosyal medyada öne çıktığını izliyoruz.

Örneğin, DigiLup tarafından yapılan son 1 aya yansıyan sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında 3 kişi Kardeşlerim dizisinin ekibinde yer alıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun ikincilik elde ederken, Melis Minkari üçüncü ve Lizge Cömert de dördüncü sırada bulunuyor.

Aynı araştırmanın erkek oyuncular listesinde de Yiğit Koçak ikinci, Recep Usta dördüncü ve Onur Seyit Yaran da altıncı durumda bulunuyor.

Kardeşlerim dizisi sosyal medya etkisiyle dizi tarihine altın harflerle geçti! 9

Sosyal medyada son 1 aylık süreçte en çok konuşulan diziler listesinde de Kardeşlerim sekizinci durumda bulunuyor.

atv’nin çok sevilen Kardeşlerim dizisinin sosyal medyada yakaladığı büyük başarının dizi tarihinde farklı bir yeri olacaktır. Özellikle de genç oyuncuların bu proje sayesinde kariyerlerinin zirvesine çıkması onlar adına büyük bir şans olarak da gözüküyor.