Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde başrol çifti, yan karakter muamelesi görüyor!

Kardeşlerim dizisinde başrol çifti, yan karakter muamelesi görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizi hayranlarının Asiye Doruk eleştirisi artıyor! Kardeşlerim isimli atv dizisinin her bölümü milyonlarca dizi hayranı tarafından merakla bekleniyor… Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan dizinin 7 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 51. bölümünde yine ilginç olaylarla karşılaşacaksınız. Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk karakterinin yapacağı atak birçok izleyiciyi şaşırtacak.

Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı’nın ardından en çok izlenen ikinci dizi oluyor belki ama, rakibi bu kadar güçlü ve sezonun en başarılı yapımlarının başında gelmesi atv dizisi adına bir şanssızlık. Yoksa Kardeşlerim dizisi başka bir gün yayınlansa birincilik elde etmesi hiç zor olmayacaktı. Dizinin 51. bölümünden yayınlanan fragmana da izleyicilerden kısa sürede büyük bir ilgi oluştu. Fragmanın yayınlanmasını takiben kısa sürede 1 milyondan fazla izlenme elde edildi. 24 saat sonunda yaklaşık 3 milyona yakın izlenme elde edilmesi gösterilen ilginin de bir göstergesi oldu.

Dizi hayranları sosyal medyada da çok aktif şekilde Kardeşlerim’i destekleyen mesajlar paylaşıyor. Tabii ki bu mesajlar arasında senariste yönelik yapılan yorumlar öne çıkıyor. Özellikle de Asiye ve Doruk karakterlerinin bu kadar çok ilgi görmesine rağmen senaristin onlar için az sahne yazmadığını düşünen izleyiciler, tepkilerini sosyal paylaşım sitelerindeki yorumlarına yansıtıyor. Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı bu iki karaktere sosyal medya ortamında geniş bir ilgi olduğunu her hafta atılan binlerce mesaja bakarak anlayabilirsiniz.

Kardeşlerim dizisinde başrol çifti, yan karakter muamelesi görüyor! 9

Asiye ve Doruk’un dizinin sürükleyen isimleri olmasına rağmen onlara az sahne ayrıldığı eleştirisi bir süredir devam ediyor. Bir dizi hayranı şu yorumuyla dikkat çekti: “AsDor yan karakter muamelesi görüyor. Yan karakterler de başrol muamelesi görüyor.”

Asiye ve Doruk için yazılan sahnelere de yapılan eleştiriler dikkat çekiyor. Senaristin hikayeyi sürükleyen bu iki karaktere güzel sahneler yazamadığı yönünde eleştirileri sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisinde başrol çifti, yan karakter muamelesi görüyor! 10

Özellikle de bu iki karakter için baş başa ve romantik sahnelerin artması yönünde bir izleyici isteğinin olduğunu söyleyebiliriz. Bir dizi hayranı birçok kişinin duygularına tercüman olan şu sözleri paylaştı:

“AsDor’a doğru düzgün baş başa sahne yazmayıp Doruk’la o kıza baş başa sahne yazmanız. Ne için olursa olsun AsDor’un arasında 3, 4. şahıs iması yapılması hoşuma gitmiyor. 3., 4. şahıs iması nedense sadece bu çifte yapılıyor Bu çiftin bu saçmalıklardan çok daha önemli sorunları var.”

Kardeşlerim dizisinde başrol çifti, yan karakter muamelesi görüyor! 11

Dizi hayranlarının sosyal medyaya yansıyan bu eleştirileri hikaye olan bağlılıklarını da ortaya koyması bakımından anlamlı.