Ana sayfa Dizi Analiz Kardeşlerim dizisinde Berk’in Aybike sevgisi içinizi ısıtacak!

Kardeşlerim dizisinde Berk’in Aybike sevgisi içinizi ısıtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşuyor. Şimdiye kadar 33 bölümü yayınlanan dizinin başarılı ilerleyen hikayesi milyonlarca izleyiciden destek buldu.

Tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alan ancak Gönül Dağı’nın baskın çıkması nedeniyle birincilik elde edemeyen Kardeşlerim, bu sezonun en başarılı yapımları arasında bulunuyor. Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın üst üste çeşitli ödüller kazandığı Kardeşlerim, ayrıca ‘yılın en iyi dizisi’ ödülleri de almaya devam ediyor.

Son dönemde dizideki çiftler içinde Berk ile Aybike karakterleri öne çıkmaya başladı. Berk karakterinde Recep Usta ile Aybike olarak da Melis Minkari başarılı oyunculuk sergileyerek, izleyenlerin kalbini kazandı. Dizide dram sahnelerinin yanında aşk sahneleri de izleyicileri derinden etkiliyor.

Kardeşlerim dizisinde Berk'in Aybike sevgisi içinizi ısıtacak! 7

34. bölüm fragmanında Berk’in Aybike’ye söylediği, “Seni çok sevdiğimi unutma” sözleri izleyicilerin içini ısıttı. Fragmanı aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Kardeşlerim’in 34. yeni bölümü 25 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde izleyicileri bekleyen önemli gelişmeler var. Peki neler olacak? İşte detaylar:

Nebahat’in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirirken, Tolga ile Cemile cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.

Okuldan sonra birlikte yeni bir işe girişen Ömer ve Mazlum, hiç beklenmedik bir durumun içine düşerlerken, Oğulcan’ı şoka uğratan çok sevindirici bir gelişme yaşanır.

Asiye’nin çalışmaya gittiği evde ise Eren kardeşleri, kötü bir sürpriz beklemektedir.