Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde dram azaldı, yepyeni bir dönem başladı!

Kardeşlerim dizisinde dram azaldı, yepyeni bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kardeşlerim dizisi gençler arasında hızla yayılmaya ve izleyicileri atv ekranına taşımaya devam ediyor. Dizinin içindeki dram ilk başlarda çok etkileyici ve duygusal olayları beraberinde getirmişti. Ancak şimdi ise dizide aşk dönemini izlemeye başlayacağımızın işaretleri geliyor.

Kardeşlerim çok başarılı bir proje olarak ilk sezonuna devam ediyor. Dizinin 19. bölümde sezon finali yapmasına karar verilmişti. Yani veda vakti de yaklaştı… Dizide tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç isimler de başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Ömer karakterine hayat veren Yiğit Koçak ile Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran son dönemde sosyal medyada hızlı bir yükseliş yaşadılar. Her iki genç oyuncuya da ilgi patlaması yaşandığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Kardeşlerim dizisinde dram azaldı, yepyeni bir dönem başladı! 1

Özellikle Onur Seyit Yaran, birkaç gündür sosyal medyada geniş bir izleyici grubu tarafından övgülerle anılıyor ve büyük bir hayranlık oluşmaya devam ediyor.

Asiye olarak izlediğimiz Su Burcu Coşkun ile Melisa’ya hayat veren Damla Su İkizoğlu da dizi sayesinde bir anda tanındı ve çok sevildiler…

Genç oyuncuların başarılı performanslarının yanı sıra dizide dram döneminin yavaş yavaş kapanmaya ve aşklarla dolu yeni bir dönemin başladığına da şahit oluyoruz.

Kardeşlerim dizisinin 14. bölüm fragmanı paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında adeta aşk ve flört patlaması yaşanacak. Kıskançlıkların da öne çıkacağı yeni bölümde Ömer ile Harika arasında neler yaşanacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

İşte dizinin 22 Mayıs Cumartesi saat 20.00’da atv’de ekrana gelecek olan 14 bölüm fragmanı: