Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, ekrana öyle bir diziyle dönüyor ki çok çok şaşıracaksınız!

Barış Arduç, ekrana öyle bir diziyle dönüyor ki çok çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Barış Arduç’un yeni sezonda ekrana döneceği diziyle ilgili gelen haberler hayranlarını sevindirecek! Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç, uzunca bir süre dizide oynamamıştı. Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ile kamera karşısına geçti ve yeniden ekranlara dönüş yaptı. Dizi, beklenen ilgiyi görmeyince 21. bölümüyle final yaptı.

Geçtiğimiz sezon sonunda Çukur dizisinde izleyenleri çok şaşırtan bir karakter olan Arık Böke Erdenet ile yeniden televizyona döndü oyuncu. Yeni sezon başında da karakterin ölmesiyle diziye veda etti.

Barış Arduç sonrasında Gökçe Behadır ile başrolünü paylaştığı ve Zeynep Günay Tan’ın yönetmenliğini yaptığı Kulüp isimli dizide rol aldı. Kulüp’ün çekimleri yakın zamanda sona erdi. Dizi Netflix’te yayınlanacak.

Barış Arduç’un şu sıralar bir başka proje ile ismi anılıyor. Kulis bilgilerini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Bir süredir gündemde olan ama netleşmemiş bir konuydu. Barış Arduç ile ilgili gelen bilgilere göre, oyuncu, halen TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda Sultan Alparslan olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Barış Arduç, ekrana öyle bir diziyle dönüyor ki çok çok şaşıracaksınız! 7

Şu anda yayınlanan dizide Melikşah Sultan’ı Buğra Gülsoy oynamakta. Akli Film imzalı dizinin yeni yayın döneminde ise Sultan Alparslan döneminin başlayacağı ifade ediliyor.

Melikşah döneminin bir sezon süreceğinin önceden belli olduğu ve 4 sezon olarak çekilecek olan dizinin geri kalan 3 sezonunda da Sultan Alparslan döneminin anlatılacağı belirtilmekte.

Geriye dönük olarak anlatılan dizinin 2. sezonundan itibaren Barış Arduç’un başrolünde oynayacağı Sultan Alparslan dönemi başlayacak…