Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Halit Özgür Sarı dışında şoke eden yeni ayrılık!

Kardeşlerim dizisinde Halit Özgür Sarı dışında şoke eden yeni ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 29. bölümünde izleyicileri çok üzen ayrılıklar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı’nın hikayeye veda edeceği haberi herkesi üzmüştü.

Kardeşlerim dizi hayranları oyuncunun kendi isteği ile diziden çıkmasına da bir anlam veremedi. Senaryo gereği de Kadir karakterinin hikayede daha uzun yerinin olması bekleniyordu. Fakat ani yaşanan bu ayrılık gerçekleşti ve izleyiciler çok üzüldü.

20 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan 29. bölümünde dizi hayranlarını şoke eden bir ayrılık daha yaşandı. 1998 doğumlu olan Damlasu İkizoğlu, hikayeye veda etti. Genç oyuncu çok iyi performans sergilediği yapımdan aslında erken ayrılmış oldu. Hayranları Melisa karakterinin hikayesinin devam etmesini bekliyordu ama gerçekleşmedi.

Kardeşlerim dizisinde Halit Özgür Sarı dışında şoke eden yeni ayrılık! 3

2020 yılında yayınlanan Babil isimli dizideki Buse karakteri ile ilk set deneyimini yaşayan Damla Su İkizoğlu, ardından Kardeşlerim isimli yapımda kendini gösterdi. Bu dizi sayesinde büyük bir çıkış yapan Damlasu İkizoğlu, geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Melisa karakterini canlandıran oyuncunun Kardeşlerim dizisinde devam etmesi bekleniyordu. Ancak oyuncunun Halit Özgür Sarı ile birlikte hikayeye veda etmesi izleyenleri derinden sarstı.

Genç oyuncu diziden ayrıldığını sosyal medya mesajı ile duyurdu ve hayranlarını da çok üzdü. Oyuncu, Kardeşlerim dizisinin kendisi için çok güzel bir serüven olduğunu ifade etti.