Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde hikayenin yönünü değiştirecek karakter fırtına gibi geldi!

Kardeşlerim dizisinde hikayenin yönünü değiştirecek karakter fırtına gibi geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezon izleyicinin karşısına çıkardığı, etkileyici hikayesi ve genç oyuncularıyla kısa sürede büyük başarı yakaladığı Kardeşlerim dizisi ikinci sezonda da çok başarılı gidiyor. Dizi cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine reytinglerin fatihi oldu. Dizinin ikinci sezonuna damgasını vuracak karakterlerden biri de hikayeye fırtına gibi girdi.

Kardeşlerim dizisi başarısıın günbegün artırarak bir fenomene dönüşmeye devam ediyor. Cumartesi akşamı 22. bölümü yayınlanan Kardeşlerim dizisi reytinglerde büyük başarı elde etti. Dizi sosyal medyada da çok başarılı gidiyor. Nitekim dizinin YouTube kanalından paylaşılan videoların izlenme oranlarının 1 milyonu geçtiğini birkaç gün önce buradan duyurmuştuk.

Kardeşlerim dizisinde hikayenin yönünü değiştirecek karakter fırtına gibi geldi! 8

Kardeşlerim dizisinin cumartesi günü yayınlanan bölümüne, uzun süredir diziye girmesi beklenen Kaan karakteri damgasını vurdu. Akif’in gayrımeşru oğlu olan Kaan, diziye fırtına gibi girdi. Akif’i köşeye sıkıştırarak ailenin içine giren Kaan, yakışıklılığıyla da dikkat çekiyor.

Akif’in ailesi henüz Kaan’ın, babalarının gayrımeşru çocuğu olduğunu bilmiyor. Aileye hemen kaynaşan Kaan bakalım önümüzdeki günlerde Akif’in ailesinden intikam almak için elinden geleni yapacak. Kaan ilk olarak Asiye ve Doruk’un aşkına çengeli taktı. Kaan’ın derste Asiye ile atışması, Doruk’un dikkatini çoktan çekti bile.

Kardeşlerim dizisinde hikayenin yönünü değiştirecek karakter fırtına gibi geldi! 9

Kaan’ı canlandıran Eren Ören daha ilk bölümüyle yakışıklılığıyla izleyicilerin hayranlığını kazandı. Eren Ören aslında bugüne kadar adı pek duyulmuş bir isim değil. Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Eren Ören, aslında bir sosyal medya fenomeni. Yakışıklı oyuncu, dizi dünyasına ilk adımını Kırmızı Oda ile attı. Kardeşlerim, Eren Ören’in ikinci dizi deneyimi.

Bakalım Kaan, yeni sezonda Asiye ve Doruk’un arasını nasıl karıştıracak?